JUVENIL B (2)FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Juvenil B FEGrama dirigit per Javi Murillo va trencar amb la mala dinàmica de cuatre jornades consecutives sense guanyar després de guanyar el passat diumenge al camp de la Unificació Llefià. El proper rival serà l’UE Vilassar de Mar al Municipal Xevi Ramón, dissabte a les 15 hores. El rival porta vuit partits consecutius sense perdre però només estan tres punts per sobre de la Fundació.

El Juvenil B FEGrama dirigido por Javi Murillo rompió con la mala dinámica de cuatro jornadas consecutivas sin ganar tras ganar el pasado domingo en el campo de la Unificación Llefià. El próximo rival será el UE Vilassar de Mar en el Municipal Xevi Ramón, el sábado a las 15 horas. El rival lleva ocho partidos consecutivos sin perder pero sólo están tres puntos por encima de la Fundació.

JUVENIL CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de guanyar l’últim partit el Juvenil C d’Álex López jugarà diumenge davant el CE Penya Barcelonista Barcino «B», a les 18 hores al Nou Municipal. El líder de la lliga s’enfronta a casa al desè classificat.

Tras ganar el último partido el Juvenil C de Álex López  jugará el domingo ante el CE Penya Barcelonista Barcino «B», a las 18 horas en el Nou Municipal. El líder de la liga se enfrenta en casa al décimo clasificado.

Por admin