Sagrat Cor 1 – Cadet «D» 4

Victòria d’ofici del Cadet «D», en un camp de dimensions molt reduïdes on els colomencs no van poder practicar el futbol a què estan acostumats … L’equip va saber llegir el partit i prioritzo acumular jugadors en carrils centrals per robar en zones altes i finalitzar les jugades ràpides. La primera part va acabar en 2 a 0 amb un partit poc vistós, va dominar el joc aeri, les disputes i les segones accions. La segona part els nostres més relaxats van córrer més riscos amb la sortida de pilota i van fer una segona part boníssima, van començar a rodar com és habitual en ells i li van treure la pilota al rival tota la segona part, van marcar dos més, però van poder haver estat més gols … El Sagrat Cor marcar el seu gol de penal per maquillar el resultat d’un partit molt complet pels blaus. Els gols els van marcar Peter, Omar, Carlos i Raúl.
Bona victòria per col·locar-se en la tercera posició i dóna confiança per jugar el partit ajornat entre setmana per veure si el nostre Cadet a la fi pot complir el seu objectiu de quedar subcampions.


Sagrat Cor 1 – Cadete «D» 4

Victoria de oficio del Cadete “D”, en un campo de dimensiones muy reducidas donde los colomenses no pudieron practicar el fútbol al que están acostumbrados… El equipo supo leer el partido y priorizo acumular jugadores en carriles centrales para robar en zonas altas y finalizar las jugadas rápidas. La primera parte acabó en 2 a 0 con un partido poco vistoso, dominó el juego aéreo, las disputas y las segundas acciones. La segunda parte los nuestros más relajados corrieron más riesgos con la salida de balón e hicieron una segunda parte buenísima, comenzaron a rodar como es habitual en ellos y le quitaron el balón al rival toda la segunda parte, marcaron dos más pero pudieron haber sido más goles… el Sagrat Cor marcó su gol de penalti para maquillar el resultado de un partido muy completo por los azules. Los goles los marcaron Peter, Omar, Carlos y Raúl. Buena victoria para colocarse en la tercera posición y da confianza para jugar el partido aplazado entre semana para ver si nuestro Cadete al final puede cumplir su objetivo de quedar subcampeones.