El primer equip de la Fundació Esportiva Grama va gaudir aquest dilluns de les instal·lacions dels nostres amics, i sponsor oficial, del CER (Centre Esportiu Raval). D’aquesta manera van començar la setmana de la millor forma de cara a una nova final.

Van ser acompanyats a la seva visita al CER per la seva directora, Encarni Santiago. Com sempre al costat de la nostra entitat, Encarni es va mostrar orgullosa que els blaus es passessin pel centre esportiu i que el poguessin gaudir.

La Grama va poder realitzar els seus entrenaments a la sala polivalent, així com també en les màquines del gimnàs i en la piscina. Unes instal·lacions modernes a tan sols 150 metres de l’estadi.

Juanma Pons: «Per a la Grama és un privilegi poder gaudir de les instal·lacions del CER. Ens permet fer dinàmica d’equip a la sala gran polivalent, on podem unir més l’equip. Són unes instal·lacions avantguardistes, modernes, que tenim la sort de poder utilitzar al costat de l’estadi.»

El primer equipo de la Fundació Esportiva Grama disfrutó este lunes de las instalaciones de nuestros amigos del CER (Centre Esportiu Raval). De esta manera comenzaron la semana de la mejor forma de cara a una nueva final.

Fueron acompañados a su visita al CER por su directora, Encarni Santiago. Como siempre al lado de nuestra entidad, Encarni se mostró orgullosa de que los azules se pasaran por el centro deportivo y que lo pudieran disfrutar.

La Grama pudo realizar sus entrenamientos en la sala polivalente, así como también en las máquinas del gimnasio y en la piscina. Unas instalaciones modernas a tan sólo 150 metros del estadio.

Juanma Pons: «Para la Grama es un privilegio poder disfrutar las instalaciones del CER. Nos permite hacer dinámica de equipo en la sala grande polivalente, donde podemos unir más el equipo. Son unas instalaciones vanguardistas, modernas, que tenemos la suerte de poder utilizar al lado del estadio.»

Por admin