Partit important el que va tenir el Juvenil B al camp del Racing Sarrià per seguir a la part alta de la classificació. Hi va haver rotacions en l’equip per problemes físics i algunes lesions però els canvis van respondre.

Tot i el bon inici els locals van començar ha estrènyer dalt sense deixar espais als blaus i dificultant el seu joc, sense deixar associar-se. El partit es va tornar d’anada i tornada. Amb la Grama tenint més presència en atac i el Sarrià intentant aprofitar algun error.

Al minut 20 es va haver de marxar de la terreny de joc Oscar Mongare després d’una lesió (trencament de canell), a partir d’aquest moment no van aconseguir generar ocasions. Després del pas per vestidors els de Santa Coloma van fer un parell de canvis que van canviar la dinàmica, l’equip va anar a més tenint la pilota i ocasions.

Racing Sarrià va optar per intentar marcar al contraatac. En una bona triangulació la pilota va arribar a Guille, aquest no va fallar amb un xut ajustat al pal. Amb 0-1 els locals van intentar amb més cor que cap l’empat però la Grama en cap moment va patir.

Gran partit tàctic, tres punts d’or per situar-se líders en solitari amb 2 punts d’avantatge després de la punxada del Júpiter.

Partido importante el que tuvo el Juvenil B en el campo del Racing Sarrià para seguir en lo alto de la clasificación. Hubo rotaciones en el equipo por problemas físicos y algunas lesiones pero los cambios respondieron.

A pesar del buen inicio los locales empezaron ha apretar arriba sin dejar espacios a los azules y dificultando su juego, sin dejar asociarse. El partido se volvió de ida y vuelta. Con la Grama teniendo más presencia en ataque y el Sarrià intentando aprovechar algún error.

En el minuto 20 se tuvo que marchar del terreno de juego Oscar Mongare tras una lesión (rotura de muñeca), a partir de ese momento no consiguieron generar ocasiones. Tras el paso por vestuarios los de Santa Coloma hicieron un par de cambios que cambiaron la dinámica, el equipo fue a más teniendo la pelota y ocasiones.

Racing Sarrià optó por intentar marcar al contraataque. En una buena triangulación el balón llegó a Guille, este no falló con un chute ajustado al palo. Con 0-1 los locales intentaron con más corazón que cabeza el empate pero la Grama en ningún momento sufrió.

Gran partido táctico, tres puntos de oro para colocarse líderes en solitario con 2 puntos de ventaja tras el pinchazo del Júpiter.

Por admin