Victòria tot terreny a Montcada

Cop sobre de la taula per començar el ‘Tourmalet’ ja que la FE Grama va sumar tres punts d’or en imposar 0-2 a la UE San Juan At. de Montcada. Una victòria molt important que es va unir a la derrota del CE Manresa, posant a la Grama 8 punts per sobre del segon i 15 sobre el tercer (també derrota el CF Montañesa).

Partit molt seriós del conjunt dirigit per José Antonio García Escribano que va saber jugar en un camp amb petites dimensions. Marcador curt ja que es van veure infinites ocasions per a tots dos equips. Portàvem tan sols un minut de partit quan una jugada ràpida acabava en centre de Roberto Morales i rematada a gol de Buba.

La reacció local va ser bona amb xuts llunyans, i si l’empat podria haver arribat també el segon de la Grama. Cada pilota aturada o servei de banda era una pilota penjada a l’àrea. Al minut 12 Roberto Morales es va topar amb el porter i el travesser. Novament penjant pilotes i amb el joc directe arribaven atacs dels de Montcada.

Després de diversos intents arribaria el gol, Cristóbal veuria avançat al porter i des de molt lluny el batia de vaselina (0-2, 30′). Després del gol la reacció del San Juan va ser excel·lent amb ocasió i buscant el gol sense sort, fins i tot es van topar amb el travesser. També va tenir les seves la Grama, Sylla i Roberto es van trobar amb una gran aturada del porter local.

Inici de segona meitat gairebé com la primera, al minut la va tenir la Grama però el gol es va resistir després d’una gran aturada del porter local a xut de Buba. Després d’això el San Juan va tenir tancat als visitants un temps, tres córners consecutius i una pilota al pal.

Els locals no tiraven la tovallola i fins a dues vegades ho van intentar de falta. Cristóbal va tenir fins a dues bones ocasions més però es va topar amb el porter local, un mur enorme. Per la seva banda Toni Texeira no va tenir gairebé treball, alguna parada puntual i una bona sortida per evitar el 1-2.

Fins al final tots dos equips van tenir ocasions per deixar un marcador ben diferent al 0-2. Amb tot ja sentenciat, en el temps de prolongació, arribaria el debut del jove juvenil Alex Montalban davanter del Juvenil B i pitxitxi del seu equip amb 15 gols en 16 partits, ia més 2 gols a 1 partit amb el Juvenil A.

ACTA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

Golpe encima de la mesa para empezar el ‘Tourmalet’ pues la FE Grama sumó tres puntos de oro al imponerse 0-2 a la UE San Juan At. de Montcada. Una victoria muy importante que se unió a la derrota del CE Manresa, poniendo a la Grama 8 puntos por encima del segundo y 15 sobre el tercero (también derrota del CF Montañesa).

Partido muy serio del conjunto dirigido por José Antonio García Escribano que supo jugar en un campo con pequeñas dimensiones. Marcador corto pues se vieron infinitas ocasiones para ambos equipos. Llevábamos tan solo un minuto de partido cuando una jugada rápida terminaba en centro de Roberto Morales y remate a gol de Buba.

La reacción local fue buena con chutes lejanos, y si el empate podría haber llegado también el segundo de la Grama. Cada balón parado o saque de banda era un balón colgado al área. En el minuto 12 Roberto Morales se topó con el portero y el larguero. Nuevamente colgando balones y con el juego directo llegaban ataques de los de Montcada.

Después de diversas intentonas llegaría el gol, Cristóbal vería adelantado al portero y desde muy lejos lo batía de vaselina (0-2, 30′). Tras el gol la reacción del San Juan fue excelente con ocasión y buscando el gol sin suerte, hasta se toparon con el larguero. También tuvo las suyas la Grama, Sylla y Roberto se encontraron con un paradón del portero local.

Inicio de segunda mitad casi como la primera, al minuto la tuvo la Grama pero el gol se resistió tras una gran parada del portero local a tiro de Buba. Tras eso el San Juan tuvo encerrado a los visitantes un tiempo, tres córners consecutivos y un balón al palo.

Los locales no tiraban la toalla y hasta dos veces lo intentaron de falta. Cristóbal tuvo hasta dos buenas ocasiones más pero se topó con el portero local, un muro enorme. Por su parte Toni Texeira no tuvo casi trabajo, alguna parada puntual y una buena salida para evitar el 1-2.

Hasta el final ambos equipos tuvieron ocasiones para dejar un marcador bien diferente al 0-2. Con todo ya sentenciado, en el tiempo de prolongación, llegaría el debut del joven juvenil Alex Montalban delantero del Juvenil B y pichichi de su equipo con 15 goles en 16 partidos, y además 2 goles en 1 partido con el Juvenil A.