Victòria per la mínima de l’Infantil A

L’Infantil A va guanyar 1-0 al FC Martinenc en l’últim partit de la temporada. Els nois acaben en tercera posició, empatats amb el segon i a tres punts del campió de lliga.

Partit molt controlat per la Grama que va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol matiner de Moha (minut 6). Gràcies a les línies avançades la Fundació no va deixar jugar en cap moment al Martinenc.

A la segona part el resultat va poder ser més voluminós però el porter visitant va ser el gran protagonista evitant una golejada.

El Infantil A ganó 1-0 al FC Martinenc en el último partido de la temporada. Los chicos terminan en tercera posición, empatados con el segundo y a tres puntos del campeón de liga.

Partido muy controlado por la Grama que consiguió adelantarse en el marcador con un gol temprano de Moha (minuto 6). Gracias a las líneas adelantadas la Fundació no dejó jugar en ningún momento al Martinenc.

En la segunda parte el resultado pudo ser mas abultado pero el portero visitante fue el gran protagonista evitando una goleada.