Victòria molt important del Juvenil B

El Juvenil B va guanyar 3-2 al CD Masnou en un partit que es va complicar en el tram final.

Gran primera part de la Grama on va dominar i va transformar les ocasions que va generar. El primer va arribar després d’una gran jugada col·lectiva que després d’un centre d’Isaac que Camps arribant de segona línia manava a la xarxa. L’segona el va marcar Alex després d’un rebuig del porter, i Yago va anotar el tercer caçant una pilota morta després d’una falta lateral.

La segona part va ser diferent ja que Masnou va prémer des de l’inici i un parell d’errors els van permetre acostar-se al marcador però finalment la Grama es va endur els punts.

El Juvenil B ganó 3-2 al CD Masnou en un partido que se complicó en el tramo final.

Gran primera parte de la Grama donde dominó y transformó las ocasiones que generó. El primero llegó tras una gran jugada colectiva que tras un centro de Isaac que Campos llegando de segunda línea mandaba a la red. El segunda lo marcó Alex tras un rechace del portero, y Yago anotó el tercero cazando un balón muerto tras una falta lateral.

La segunda parte fue diferente ya que Masnou apretó desde el inicio y un par de errores les permitieron acercarse en el marcador pero finalmente la Grama se llevó los puntos.