Victòria incontestable de la Grama

11fegvic

La Fundació Esportiva Grama segueix amb la seva ratxa i va sumar la quarta victòria consecutiva, novament sense encaixar gols i aquesta vegada 3-0 davant la UE Vic.

La Grama va saltar a la gespa del Municipal amb dues novetats en el seu onze de gala, Iván partia com a titular en lloc de Sylla acompanyant en el doble pivot a Edu Soler, i Mora que tornava després de setmanes lesionat del genoll era el davanter substituint al lesionat Cristóbal. Des del xiulet inicial vam poder veure com el Vic anava a ser l’amo de la pilota mentre la Grama preferia ser més directa.

El primer xut local acabaria en gol al minut 9, una jugada molt ràpida que va agafar la defensa visitant per sorpresa. Lamin va rebre una gran passada de Soler i l’extrem blau des de la frontal de l’àrea batia al porter visitant. La reacció dels rojiblancs va ser bona, tenint la pilota i buscant el gol però sense perill ja que la defensa colomencs estava sempre atenta.

La Grama va estar molt encertada de cara a porta durant la primera meitat amb un joc de toc, movent la pilota amb rapidesa i sent molt directes. Abans d’arribar al minut 20 arribaria el 2-0, Djibi posaria un bon centre i Buba amb una rematada incontestable de cap marcava el segon. D’aquí al descans poques coses a destacar, un xut des de fora de l’àrea ben parat per Texeira i la lesió de Mora al 25.

Omar va fer el gol de la sentència.

Omar va fer el gol de la sentència.

A la segona meitat els home de García Escribano van sortir nerviosos, perdent pilotes, sense aconseguir crear atacs i replegats enrere davant un Vic que va saltar molt intens, fent-se completament l’amo del partit buscant el gol que els fiqués de ple en el partit. El conjunt visitant va disposar de dues ocasions de gol (parada de Texeira i pilota per sobre del travesser) i quan millor es trobava arribaria el 3-0 de la Grama.

Omar que feia 30 segons que havia entrat al camp sentenciaria amb una preciosa vaselina al minut 72. El gol va enfonsar el Vic i va créixer als colomencs que van començar a cavalcar a la recerca del quart. Lamin fins a dues vegades va fregar el gol, Martí Tapia també va estar a punt en un córner o fins i tot Iván en un mà a mà, però cap va tenir sort.

En el temps afegit els visitants van fregar el gol en un jugada molt embolicada dins l’àrea però sense sort de cara a porta. El 3-0 no es va moure en el dia del debut del jove lateral esquerre Alex Portavella.

FOTOS DEL PARTIT

FITXA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

11fegvic

La Fundació Esportiva Grama sigue con su racha y sumó su cuarta victoria consecutiva, nuevamente sin encajar goles y esta vez 3-0 ante la UE Vic.

La Grama saltó al césped del Municipal con dos novedades en su once de gala, Iván partía como titular en lugar de Sylla acompañando en el doble pívote a Edu Soler, y Mora que regresaba tras semanas lesionado de la rodilla era el delantero sustituyendo al lesionado Cristóbal. Desde el pitido inicial pudimos ver como el Vic iba a ser el dueño del balón mientras la Grama prefería ser más directa.

El primer disparo local acabaría en gol en el minuto 9, una jugada muy rápida que pilló a la defensa visitante por sorpresa. Lamin recibió un gran pase de Soler y el extremo azul desde la frontal del área batía al portero visitante. La reacción de los rojiblancos fue buena, teniendo la pelota y buscando el gol pero sin peligro ya que la defensa colomenses estaba siempre atenta.

La Grama estuvo muy acertada de cara a puerta durante la primera mitad con un juego de toque, moviendo el balón con rapidez y siendo muy directos. Antes de llegar al minuto 20 llegaría el 2-0, Djibi pondría un buen centro y Buba con un remate incontestable de cabeza marcaba el segundo. De aquí al descanso pocas cosas que destacar, un disparo desde fuera del área bien parado por Texeira y la lesión de Mora en el 25.

En la segunda mitad los hombre de García Escribano salieron nerviosos, perdiendo balones, sin conseguir crear ataques y replegados atrás ante un Vic que saltó muy intenso, haciéndose completamente el dueño del partido buscando el gol que les metiera de lleno en el partido. El conjunto visitante dispuso de dos ocasiones de gol (parada de Texeira y balón por encima del travesaño) y cuando mejor se encontraba llegaría el 3-0 de la Grama.

Omar que hacía 30 segundos que había entrado al campo sentenciaría con una preciosa vaselina en el minuto 72. El gol hundió al Vic y creció a los colomenses que empezaron a cabalgar en busca del cuarto. Lamin hasta en dos ocasiones rozó el gol, Martí Tapia también estuvo cerca en un córner o incluso Iván en un mano a mano, pero ninguno tuvo suerte.

En el tiempo añadido los visitantes rozaron el gol en un jugada muy liosa dentro del área pero sin suerte de cara a puerta. El 3-0 no se movió en el día del debut del joven lateral izquierdo Alex Portavella.