Victòria fora de casa del Juvenil-Cadet A

El Juvenil-Cadet A va sumar una important victòria per 1-4 davant la UE Vilassar de Mar per assegurar acabar terceres en lliga.

Partit complicat contra un equip que venia en ratxa de victòries (tres seguides) i que a casa es creix. Un Vilassar acostumat a jugar en un camp petit va posar en complicacions a la Grama al mig del camp. Malgrat no sentir-se còmodes gràcies a la bona pressió i a un treball sense pilota excel·lent van saber atacar els errors del rival.

Gran partit de les colomenques que van barallar fins al final i es van endur una victòria justa amb gols de Maria, Eva i de la pitxitxi Cinthia per partida doble.

El Juvenil-Cadete A sumó una importante victoria por 1-4 ante la UE Vilassar de Mar para asegurarse acabar terceras en liga.

Partido complicado contra un equipo que venía en racha de victorias (tres seguidas) y que en casa se crece. Un Vilassar acostumbrado a jugar en un campo pequeño puso en complicaciones a la Grama en el medio del campo. Pese a no sentirse cómodas gracias a la buena presión y a un trabajo sin balón excelente supieron atacar los fallos del rival.

Gran partido de las colomenses que pelearon hasta el final y se llevaron una victoria justa con goles de Maria, Eva y de la pichichi Cinthia por partida doble.