Victòria del Juvenil B en un partit boig

El Juvenil B va guanyar 4-5 davant el CF Argentona en un partit boig.

El partit va començar molt bé amb un gol d’Omar al minut 2. Fins als deu primers minuts la Grama va controlar el joc. A poc a poc el partit es va trencar i el Argentona li va donar la volta al marcador amb dos atacs ràpids, arribant al descans 2-1.

La segona part va arrencar amb un bon ritme i fruit d’això van caure quatre gols que van ser determinants. Un gol en pròpia porta, el tercer de Serrano, la cambra de Jona i el cinquè de Campos. La relaxació en el tram final va permetre als locals retallar distàncies.

El Juvenil B ganó 4-5 ante el CF Argentona en un partido loco.

El partido empezó muy bien con un gol de Omar en el minuto 2. Hasta los diez primeros minutos la Grama controló el juego. Poco a poco el partido se rompió y el Argentona le dio la vuelta al marcador con dos ataques rápidos, llegando al descanso 2-1.

La segunda parte arrancó con un buen ritmo y fruto de ello cayeron cuatro goles que fueron determinantes. Un gol en propia puerta, el tercero de Serrano, el cuarto de Jona y el quinto de Campos. La relajación en el tramo final permitió a los locales recortar distancias.