Victòria del Cadet C per acabar la temporada sisè

El Cadet C va acabar la temporada sisè empatats amb el cinquè, i amb victòria per 1-4 davant la U.At.Horta.

La Grama va començar perdent al encaixar un gol d’estratègia però tot i així no es van enfonsar, van seguir controlant el partit i generant moltes ocasions. Els colomencs van estar molt seriosos en defensa, bé en les pressions.

Els visitants van ser millors i van plasmar el seu domini amb quatre gols per capgirar el marcador. Javier va empatar abans del descans, al minut 1 de la segona meitat Aleix va fer el 1-2, Aleix i Jordi van tancar la golejada. S’acaba una gran campanya d’aquests nois de primer any.

El Cadete C terminó la temporada sexto empatados con el quinto, y con victoria por 1-4 ante la U.At.Horta.

La Grama comenzó perdiendo al encajar un gol de estrategia pero aún así no se vinieron abajo, siguieron controlando el partido y generando muchas ocasiones. Los colomenses estuvieron muy serios en defensa, bien en las presiones.

Los visitantes fueron mejores y plasmaron su dominio con cuatro goles para voltear el marcador. Javier empató antes del descanso, en el minuto 1 de la segunda mitad Aleix hizo el 1-2, Aleix y Jordi cerraron la goleada. Se acaba una gran campaña de estos chicos de primer año.