Victòria de l’Infantil B que segueix amb vida i no es rendeix

L’equip d’Aitor Mezquiriz, Infantil B, va aconseguir una valuosa victòria per 3-1 contra el FC Martinenc B. Fins que les matemàtiques no diguin el contrari aquests nois lluitaran fins al final.

La Fundació estava obligada a guanyar per no ficar-se en un embolic, malgrat no baixar matemàticament era important guanyar i així ho van fer. Superiors tot el partit al seu rival, acumulant ocasions molt clares i marxant a la mitja part amb 2-0 gràcies als gols de Joao.

La segona part va ser més igualada però les millors oportunitats de gol van ser per als de casa que van marcar el tercer per mitjà de Haissala. Al final del partit els visitants van marcar el gol de l’honor.

Infantil B 1516

El equipo de Aitor Mezquiriz, Infantil B, consiguió una valiosa victoria por 3-1 contra el FC Martinenc B. Hasta que las matemáticas no digan lo contrario estos chicos lucharán hasta al final.

La Fundació estaba obligada a ganar para no meterse en un lío, pese a no descender matemáticamente era importante ganar y así lo hicieron. Superiores todo el partido a su rival, acumulando ocasiones muy claras y marchando a la media parte con 2-0 gracias a los goles de Joao.

La segunda parte fue más igualada pero las mejores oportunidades de gol fueron para los de casa que marcaron el tercero por medio de Haissala. Al final del partido los visitantes marcaron el gol del honor.