Escola Les Ciències 2-4 INFANTIL A

Victòria a domicili apuntalada en una bona primera part que va acabar amb un clar 0-3 que reflectia la clara superioritat de la Grama. Els locals no van tirar la tovallola després de la represa i a força de punt d’honor van arribar a acostar-se a un perillós 2-3 però Bea va posar les coses al seu lloc marcant el 2-4 final.

Victoria a domicilio apuntalada en una buena primera parte que acabó con un claro 0-3 que reflejaba la clara superioridad de la Grama. Los locales no tiraron la toalla tras la reanudación y a base de pundonor llegaron a acercarse a un peligroso 2-3 pero Bea puso las cosas en su sitio marcando el 2-4 final.

 INFANTIL B 1-1 AEE Ramiro de Maeztu

Empat que sap a poc per a una Grama que va merèixer molt més i que es va trobar amb un porter visitant que ho va parar tot. La primera part va ser un «tatigol» per part dels locals però només van ser capaços de batre la porteria rival amb un gol d’Hugo. Després del descans la tònica va continuar igual i en un contraatac a falta d’un minut per al final va arribar l’empat dels badalonins amb el que va finalitzar el partit.

Empate que sabe a poco para una Grama que mereció mucho más y que se encontró con un portero visitante que lo paró todo. La primera parte fue un «tatigol» por parte de los locales pero solo fueron capaces de batir la portería rival con un gol de Hugo. Tras el descanso la tónica continuó igual y en un contraataque a falta de un minuto para el final llegó el empate de los badaloneses con el que finalizó el partido.

Por admin