Victòria de l’Escola A, i l’Escola B sense sort al derbi

ESCOLA A 4-2 CF Lloreda

Partit contra un rival difícil, on a més la Grama no comptava amb porter. Els nens van estar molt atents, fent un treball excel·lent en tot moment que els va servir per endur-se els tres punts.

Partido contra un rival difícil, donde además la Grama no contaba con portero. Los niños estuvieron muy atentos, haciendo un trabajo excelente en todo momento que les sirvió para llevarse los tres puntos.

 

ESCOLA B 2-6 CF Singuerlín

Els blaus van fer un gran partit, van crear més ocasions que els franjiverdes però els visitants van ser més efectius de cara a porta. La nostra Escola B va marxar al descans per darrere en el marcador (2-4) amb el que en la segona meitat es van anar més a l’atac, tenint moltes ocasions, fallant fins i tot un penal, però sense sort.

Los azules hicieron un gran partido, crearon más ocasiones que los franjiverdes pero los visitantes fueron más efectivos de cara a puerta. Nuestra Escuela B se marchó al descanso por detrás en el marcador (2-4) con lo que en la segunda mitad se fueron más al ataque, teniendo muchas ocasiones, fallando incluso un penalti, pero sin suerte.