Victòria ajustada del Juvenil C

El Juvenil A FEG va caure davant Sant Gabriel a Santa Coloma
05/11/2017

Gran victòria del Juvenil C per un ajustat 2-1 davant l’At.C.Hospitalense, un equip molt treballat i amb molta qualitat.

Partit de clar domini per a la Grama que va marxar al descans guanyant 2-1. A la segona meitat els de l’Hospitalet van pujar la pressió a la sortida de pilota de la Fundació i això va fer que els locals haguessin de optar a alternar la sortida amb el joc directe. Malgrat que van estrènyer els tres punts es van quedar a Santa Coloma.

Els colomencs van poder haver marcat algun gol més en els contraatacs però no van ser efectius.

[divider]

Gran victoria del Juvenil C por un ajustado 2-1 ante el At.C.Hospitalense, un equipo muy trabajado y con mucha calidad.

Partido de claro dominio para la Grama que se marchó al descanso ganando 2-1. En la segunda mitad los de L’Hospitalet subieron la presión en la salida de balón de la Fundació y eso hizo que los locales tuvieran que optar a alternar la salida con el juego directo. Pese a que apretaron los tres puntos se quedaron en Santa Coloma.

Los colomenses pudieron haber marcado algún gol más en los contraataques pero no fueron efectivos.