Victòria a Les Oliveres de l’Aleví-Benjamí

Tres victòries en tres partits per posar-se líders a la lliga. L’Aleví-Benjamí va aconseguir guanyar a Les Oliveres per 6-5 a la UE Vilassar de Mar.

Gran partit amb molts gols en què les colomenques van estar en tot moment molt concentrades i amb bona actitud al terreny de joc. Un xoc molt divertit per als espectadors en el qual les visitants només van aconseguir posar-se per davant al marcador amb l’1-2 després sempre la Grama va dominar el resultat.

Maria Llorens amb cinc gols i Andrea Pertas van marcar els gols de la FE Grama.

AMISTÓS DE L’INFANTIL-ALEVÍ

Bon partit amistós de les nostres noies davant el Vilanova del Vallès, amb resultat de 2-6. Va servir per seguir rodant i preparar el proper partit de lliga. Molt bona circulació de la pilota, molt compenetrades i treballadores. Sabien perfectament quan tocava jugar la pilota i quan tocava fer contraatacs explosius. Cal felicitar a les nostres fèmines pel gran joc demostrat i seguir treballant per millorar dia a dia.

Tres victorias en tres partidos para ponerse líderes en la liga. El Alevín-Benjamín consiguió ganar en Les Oliveres por 6-5 a la UE Vilassar de Mar.

Partidazo con muchos goles en el que las colomenses estuvieron en todo momento muy concentradas y con buena actitud en el terreno de juego. Un choque muy divertido para los espectadores en el que las visitantes sólo consiguieron ponerse por delante en el marcador con el 1-2 después siempre la Grama dominó el resultado.

Maria Llorens con cinco goles y Andrea Puertas marcaron los goles de la FE Grama.

AMISTOSO DEL INFANTIL-ALEVÍN

Buen partido amistoso de nuestras chicas ante el Vilanova del Vallès, con resultado de 2-6. Sirvió para seguir rodando y preparar el próximo encuentro de liga. Muy buena circulación del balón, muy compenetradas y trabajadoras. Sabían perfectamente cuando tocaba jugar el balón y cuando tocaba hacer contraataques explosivos. Hay que felicitar a nuestras féminas por el gran juego demostrado y seguir trabajando para mejorar día a día.