El conjunt dirigit aquesta temporada per Kevin Pérez va aconseguir en l’últim partit la salvació en el Grup 2 de Primera Divisió. Molts van donar a la Grama per morta ja que en la jornada 22 estaven situats en llocs de descens a 12 punts de la permanència.

Quedaven 8 jornades i els colomencs van remuntar la tan complicada situació que tenien, no solament eren 12 punts també que el seu màxim rival els tenia guanyats el goal average. A poc a poc els blaus van anar restant punts gràcies a 7 victòries i tan sols una ensopegada.

L’Infantil B no solament va fer un gran esprint final, també va signar una setmana clau amb dues victòries que els van fer sortir del pou. Dues victòries per un ajustat 2-1 van posar a la Fundació per sobre del descens i sabent que amb una victòria en l’última jornada seguirien sent de Primera.

En l’última jornada la Grama no va fallar i va aconseguir una important victòria per 1-5 per obtenir la permanència a Primera Divisió.

El conjunto dirigido esta temporada por Kevin Pérez consiguió en el último partido la salvación en el Grupo 2 de Primera División. Muchos dieron a la Grama por muerta ya que en la jornada 22 estaban situados en puestos de descensos a 12 puntos de la permanencia.

Quedaban 8 jornadas y los colomenses remontaron la tan complicada situación que tenían, no solamente eran 12 puntos también que su máximo rival les tenía ganados el goal average. Poco a poco los azules fueron restando puntos gracias a 7 victorias y tan sólo un tropiezo.

El Infantil B no solamente hizo un gran sprint final, también firmó una semana clave con dos victorias que les hicieron salir del pozo. Dos victorias por un ajustado 2-1 pusieron a la Fundació por encima del descenso y sabiendo que con una victoria en la última jornada seguirían siendo de Primera.

En la última jornada la Grama no falló y consiguió una importante victoria por 1-5 para obtener la permanencia en Primera División.

Por admin