Una de freda i una de calenta de les nostres noies del Juvenil Fem.

Juvenil Fem. A:

Cadet juvenil A 5 Santboià 0
Primer partit de la segona volta i primera victòria, partit en el qual hem dominat 100% del temps, i en el qual s’ha vist un gran nivell de joc per part de les nostres noies, ara a seguir treballant per seguir ahi dalt.

Cadete juvenil A 5 Santboià 0
Primer partido de la segunda vuelta y primera victoria, partido en el que hemos dominado 100% del tiempo, y en el que se ha visto un gran nivel de juego por parte de nuestras chicas, ahora a seguir trabajando por seguir ahi arriba.

Juvenil Fem. B:

Vilassar 4-1 Grama
Partit en el qual sabiem de puntuar seria molt difícil, però en tot moment el vam competir i vam estar ahi, vam començar una mica dubitatives i elles no van materialitzar les seves ocasions, al final en una jugada desafortunada ens marquen el 1-0, i així ens aniríem a la mitja part, a la segona part el partit es va posar una mica més parell i ens van marcar el 2, però ràpidament vam aconseguir marcar el 2-1, el partit es va posar molt bonic i intens i al final ja ens van marcar 2 gols per sentenciar . Gran partit de les nostres contra les segones, dels millors equips de la lliga.

Vilassar 4-1 Grama
Partido en el que sabiamos que puntuar iba a ser muy dificil, pero en todo momento lo competimos y estuvimos ahi, empezamos un poco dubitativas y ellas no materializaron sus ocasiones, al final en una jugada desafortunada nos marcan el 1-0, y así nos iriamos a la media parte, en la segunda parte el partido se puso algo más parejo y nos marcaron el 2, pero rápidamente logramos marcar el 2-1, el partido se puso muy bonito e intenso y al final ya nos marcaron 2 goles para sentenciar. Gran partido de las nuestras contra las segundas, de los mejores equipos de la liga.