Un nou Infantil A

Cara i creu en l’inici de la pretemporada de l’Infantil A, un equip que en les últimes temporades ha fregat l’ascens a Preferent amb els dits. Aquesta campanya estaran sota el comandament de Brian Espinola.

Tres jugadors continuen de la temporada passada: David Serra, Adri i Max. A ells s’uneixen 7 jugadors que pugen a l’A. Del B puja Alex Porcel i del C: Cristian Papi, Mario, Lucas, Filippo, Hugo i Kevin. Al costat d’aquests 10 noms que ja eren de la Fundació Esportiva Grama arriben nous fitxatges:

Guillén i Chermen (CF Lloreda), Martí i Iván (UE Sant Andreu), Burgui i Yerian (CF Singuerlín), i Adrià (CD Sant Gabriel). I encara és possible que arribi un davanter per reforçar i tancar la plantilla.

El 29 de setembre comença una nova temporada a Primera Divisió, Grup 2, el debut serà a Nou Barris davant el CF Montañesa. El primer partit a casa serà a la setmana següent davant el Vila Olímpica B.

Entrenament a la platja.

Cara y cruz en el inicio de la pretemporada del Infantil A, un equipo que en las últimas temporadas ha rozado el ascenso a Preferente con los dedos. Esta campaña estarán bajo el mando de Brian Espinola.

Tres jugadores continúan de la temporada pasada: David Serra, Adri y Max. A ellos se unen 7 jugadores que suben al A. Del B sube Alex Porcel y del C: Cristian Papi, Mario, Lucas, Filippo, Hugo y Kevin. Junto a estos 10 nombres que ya eran de la Fundació Esportiva Grama llegan 7 fichajes:

Guillén y Chermen (CF Lloreda), Martí e Iván (UE Sant Andreu), Burgui y Yerian (CF Singuerlín), y Adrià (CD Sant Gabriel). Y todavía es posible que llegue un delantero para reforzar y cerrar la plantilla.

El 29 de septiembre empieza una nueva temporada en Primera División, Grupo 2, el debut será en Nou Barris ante el CF Montañesa. El primer partido en casa será a la semana siguiente ante el Vila Olímpica B.