UE Rapitenca 0-1 FE Grama: merescuda victòria a domicili

08/10/2023

La Grama gaudeix d’infinitat d’ocasions, domina bona part del partit i aconsegueix els 3 punts gràcies a un gol de Juan Carlos als darrers 15 minuts.

Primera victòria a domicili pels de Jose Solivelles a la temporada 2023-24. Després de l’empat a l’estadi davant el Prat on es va poder sumar alguna cosa més, l’equip arribava a La Ràpita amb ganes de sumar els 3 punts i oferir una bona imatge.

Això és el que van mostrar des d’un inici els colomencs, equipats per primer cop amb l’indumentària vermella de Kappa, que ja des del primer minut de joc van dominar el partit. De fet, abans d’arribar al minut 20, la Grama va gaudir de fins a 5 ocasions clares de gol, totes molt ben refusades pel porter de la Rapitenca. Peris i Kilian, protagonistes en atac, estaven actius i causaven mal de cap a la defensa local. La Grama dominaria durant la resta del primer temps però no arribaria el gol abans del descans; per tant, en marxar a vestidors, el marcador seguiria amb el resultat inicial.

En tornar del descans, la tònica del partit seguiría sent la mateixa, amb una Grama dominant sobre la gespa del Municipal de La Devesa. Ivan Julián, al 51′, va tindre una ocasió força clara que va rebutjar Dan, el porter local. Es mouria la banqueta amb l’entrada de jugadors com Palomeque i Elhadji, aquest segon debutava en partit oficial amb la Grama. Passaven els minuts i semblava que cada cop costava més apropar-se a la porteria rival, fins que al 80′ de partit arribaria el gol. Centrada d’Alvaro Martí i Juan Carlos, que va saltar més que ningú, faria el gol colomenc. Alegria i èxtasi entre l’expedició colomenca amb el gol.

La Rapitenca ho intentaria fins el final, però la Grama es va plantar ferma sobre el camp i, després de 6 minuts d’afegit, aconseguiria 3 punts molt importants al sempre complicat Municipal de La Devesa.

El proper partit de la Grama serà diumenge 15 d’octubre a partir de les 11:45h al Municipal de la Grama contra el Reus FC Reddis. Us esperem!

La Grama disfruta de infinidad de ocasiones, domina buena parte del partido y consigue los 3 puntos gracias a un gol de Juan Carlos en los últimos 15 minutos.

Primera victoria a domicilio por los de Jose Solivelles en la temporada 2023-24. Tras el empate en el estadio ante El Prat donde se pudo sumar algo más, el equipo llegaba a La Ràpita con ganas de sumar los 3 puntos y ofrecer una buena imagen.

Esto es lo que mostraron desde un inicio los colomenses, equipados por primera vez con la indumentaria roja de Kappa, que ya desde el primer minuto de juego dominaron el partido. De hecho, antes de llegar al minuto 20, la Grama gozó de hasta 5 ocasiones claras de gol, todas muy bien despejadas por el portero de la Rapitenca. Peris y Kilian, protagonistas en ataque, estaban activos y causaban dolor de cabeza a la defensa local. La Grama dominaría durante el resto del primer tiempo, pero no llegaría el gol antes del descanso; por tanto, al marcharse a vestuarios, el marcador seguiría con el resultado inicial.

A la vuelta del descanso, la tónica del partido seguiría siendo la misma, con una Grama dominante sobre el césped del Municipal de La Devesa. Ivan Julián, en el 51′, tuvo una ocasión bastante clara que rechazó Dan, el portero local. Se movería el banquillo con la entrada de jugadores como Palomeque y Elhadji, este segundo debutaba en partido oficial con la Grama. Pasaban los minutos y parecía que cada vez costaba más acercarse a la portería rival, hasta que en el 80′ de partido llegaría el gol. Centro de Alvaro Martí y Juan Carlos, que saltó más que nadie, haría el gol colomense. Alegría y éxtasis entre la expedición colomense con el gol.

La Rapitenca lo intentaría hasta el final, pero la Grama se plantó firme sobre el campo y, después de 6 minutos de añadido, conseguiría 3 puntos muy importantes en el siempre complicado Municipal de La Devesa.

El próximo partido de la Grama será el domingo 15 de octubre a partir de las 11:45h en el Municipal de la Grama contra el Reus FC Reddis. ¡Os esperamos!