La Fundació Esportiva Grama va sumar la seva primera victòria a Tercera Divisió a l’imposar-se per 3-1 a la UE Sants. Els de Toni Díaz van realitzar un partit molt seriós davant un combatiu rival.

La Grama va saltar al camp amb Cristopher com a gran novetat, el nou fitxatge acompanyava a la davantera a Cristóbal i es va mostrar molt actiu. Primera meitat amb poques oportunitats de gol, una per a cada equip. En el primer minut de joc el Sants es va internar per banda i va xutar a porta sent detingut fàcilment per Texeira.

Al quart d’hora Buba era enderrocat pel porter rival sent objecte de penal. Des dels onze metres no va fallar Fran Piera, enganyant el porter i obrint així el marcador (1-0). Després del gol el domini de la pilota va canviar, passant dels peus de la Grama als peus del Sants.

Cavalcades de la Grama sense aconseguir trepitjar àrea i intents dels verds topant sempre amb un mur colomenc, perfectes en defensa sense concedir buits, bé en les ajudes i en la pressió. A la mitja hora de joc l’entrenador visitant, Tito Lossio, va ser expulsat per protestar. 1-0 al descans en uns primers 45 minuts on les defenses es van imposar als atacs.

La ‘Doble J’ va tornar. Juan Carlos al costat de Jorge Rojas van estar esplèndids.

Als dos minuts de reprendre el joc una jugada molt perillosa del Sants va acabar amb rematada dins de l’àrea que sortia per sobre del travesser. Després d’això tornaríem a veure el mateix guió de la primera meitat. Al minut 63 debutava Pluvins, entrant des de la banqueta per un Fran Piera que just abans havia aixecat dels seus seients als aficionats amb una gran jugada personal.

Els debutants van connectar, un cop de cap de Pluvins dirigit a un Cristopher que va controlar i des de la frontal ho va intentar, però el porter va evitar el seu gol. La resposta del Sants va ser immediata amb una rematada de cap per sobre del travesser. El partit es va trencar, la Grama buscava al contraatac sentenciar i el Sants deixava buits en defensa al bolcar-se en atac.

Novament la connexió debutant tornaria aparèixer, una passada picada de Pluvins i Cristopher enviava el seu xut per sobre de la porteria. Al minut 86 arribaria el 2-0: Canelada robava una pilota prop de la seva àrea, avançaria metres i combinaria amb Ñito que de primeres passava la pilota a Pluvins, aquest va avançar a l’àrea, va amagar una passada a Canelada, i se la va deixar a Buba qui va treure màgia amb un magistral xut a l’escaire del porter.

Gran debut de Cristopher, així com també de Pluvins.

Poc després arribaria la primera gran intervenció de Texeira en enviar a córner una rematada de cap del Sants. Malauradament la porteria no va poder quedar-se a 0 ja que en el 90 una pilota penjada en una falta acabaria enverinant-se, Texeira trauria una mà magistral però el pal deixaria la pilota mansa a Brian per marcar a plaer (2-1).

La reacció colomenca va ser immediata tancant el partit. Servei de centre, passi enrere i d’allí a Pluvins qui se la va posar a Cristopher, el paraguaià va guanyar la pilota davant el defensa i va assistir a Pluvins que amb un xut colava la pilota a l’escaire rival.

Tres punts, primera victòria de la temporada, el primer equip s’aixeca i ja pensa en el partit de dimarts a la Feixa Llarga (19h) davant el CE L’Hospitalet.

FOTOS DEL PARTIT

ACTA

CLASSIFICACIÓ

La Fundació Esportiva Grama sumó su primera victoria en Tercera División al imponerse por 3-1 a la UE Sants. Los de Toni Díaz realizaron un partido muy serio ante un combativo rival.

La Grama saltó al campo con Cristopher como gran novedad, el nuevo fichaje acompañaba en la delantera a Cristóbal y se mostró muy activo. Primera mitad con pocas oportunidades de gol, una para cada equipo. En el primer minuto de juego el Sants se internó por banda chutó a puerta siendo el chute detenido fácilmente por Texeira.

Al cuarto de hora Buba era derribado por el portero rival siendo objeto de penalti. Desde los once metro no falló Fran Piera, engañando al guardameta y abriendo así el marcador (1-0). Tras el gol el dominio de la pelota cambió, pasando de los pies de la Grama a los pies del Sants.

Cabalgadas de la Grama sin conseguir pisar área e intentos de los verdes topándose siempre con un muro colomense, perfectos en defensa sin conceder huecos, bien en las ayudas y en la presión. A la media hora de juego el entrenador visitante, Tito Lossio, fue expulsado por protestar. 1-0 al descanso en unos primeros 45 minutos donde las defensas se impusieron a los ataques.

A los dos minutos de reanudarse el juego una jugada muy peligrosa del Sants terminó con remate dentro del área que salía por encima del larguero. Tras eso volveríamos a ver el mismo guión de la primera mitad. En el minuto 63 debutaba Pluvins, entrando desde el banquillo por un Fran Piera que justo antes había levantado de sus asientos a los aficionados con una gran jugada personal.

Gran debut de Cristopher, així com també de Pluvins.

Los debutantes conectaron, un cabezazo de Pluvins dirigido a un Cristopher que controló y desde la frontal lo intentó pero el portero evitó su gol. La respuesta del Sants fue inmediata con un remate de cabeza por encima del larguero. El partido se rompió, la Grama buscaba al contraataque sentenciar y el Sants dejaba huecos en defensa al volcarse en ataque.

Nuevamente la conexión debutante volvería aparecer, un pase picadito de Pluvins y Cristopher enviaba su disparo por encima de la portería. En el minuto 86 llegaría el 2-0: Canelada robaba un balón cerca de su área, avanzaría metros y combinaría con Ñito que de primeras pasaba la pelota a Pluvins, este avanzó al área, amagó el pase a Canelada, y se la dejó a Buba quien sacó magia con un magistral chute a la escuadra del portero.

Poco después llegaría la primera gran intervención de Texeira al enviar a córner un remate de cabeza del Sants. Desgraciadamente la portería no pudo quedarse a 0 ya que en el 90 un balón colgado en una falta acabaría envenenándose, Texeira sacaría una mano magistral pero el palo dejaría el balón manso a Brian para marcar a placer (2-1).

La reacción colomense fue inmediata cerrando el partido. Saque de centro, pase atrás y de allí a Pluvins quien se la puso a Cristopher, el paraguayo ganó la pelota ante el defensa y asistió a Pluvins que con un zapatazo colaba la pelota en la escuadra rival.

Tres puntos, primera victoria de la temporada, el primer equipo se levanta y ya piensa en el partido del próximo martes en la Feixa Llarga (19h) ante el CE L’Hospitalet.

Por admin