Tres de tres! L’Amateur Femení torna a guanyar

Dos equips invictes s’enfrontaven al Municipal d’Esports Bernat Coll però només un segueix invicte després del partit. L’Amateur Femení de la FE Grama va guanyar 3-6 al CF Arenys de Mar per seguir a la part alta de la classificació.

Partidàs de les colomenques que van estar físicament per sobre, aguantant una gran intensitat els 90 minuts. Als 7 minuts Jenny va avançar a la Fundació, però alguna distracció va ficar a les locals en el partit tant que es van posar per davant al marcador (2-1). Jenny i Anna van posar de nou a les visitants per davant, i amb aquest 2-3 es van marxar a vestidors.

Al poc de començar la segona meitat l’Arenys va empatar el xoc. Ja a l’última mitja hora de joc la Grama va matar el partit amb gols de Jenny, Altmann i Abad, un marcador de 3-6 que encara va poder haver estat més gran.

feme

Dos equipos invictos se enfrentaban en el Municipal d’Esports Bernat Coll pero solo uno sigue invicto tras el partido. El Amateur Femenino de la FE Grama ganó 3-6 al CF Arenys de Mar para seguir en lo alto de la clasificación.

Partidazo de las colomenses que estuvieron físicamente por encima, aguantando a una gran intensidad los 90 minutos. A los 7 minutos Jenny adelantó a la Fundació, pero algún despiste metió a las locales en el partido tanto que se pusieron por delante en el marcador (2-1). Jenny y Anna pusieron de nuevo a las visitantes por delante, y con ese 2-3 se marcharon a vestuarios.

Al poco de empezar la segunda mitad el Arenys empató el choque. En la última media hora de juego la Grama mató el partido con goles de Jenny, Altmann y Abad, un marcador de 3-6 que todavía pudo haber sido más grande.