Treballada victòria del Juvenil A

Victòria treballada del Juvenil A contra un gran equip, un CF Damm que acabaria sucumbint 2-1. Importants 3 punts per acabar l’any i que col·loquen a l’equip 3 ° en la classificació.

Primera part per a la Grama que va poder deixar el partit encarrilat però la falta d’encert ho va impedir. Kenneth anotaria el 1-0 després d’una gran jugada individual d’Omar que serviria en safata el gol. A la segona part la Damm va sorprendre a la Fundació amb l’empat en els primers minuts.

A partir de l’1-1 els visitants van ser dominant més el joc impedint que la Grama se sentís còmoda al camp. Els colomencs es van defensar molt bé i es van limitar a sortir a les contres. Al minut 72 Kenneth aconseguiria el 2-1 després de rebre una gran assistència de Nacho.

En els últims minuts la Damm ho va intentar però el nostre juvenil va saber defensar-se bé i fins i tot va tenir el 3-1 en un mà a mà de Camps amb el porter rival que estigui aconseguir salvar.

Victoria trabajada del Juvenil A contra un gran equipo, un CF Damm que acabaría sucumbiendo 2-1. Importantes 3 puntos para acabar el año y que colocan al equipo 3° en la clasificación.

Primera parte para la Grama que pudo dejar el partido encarrilado pero la falta de acierto lo impidió. Kenneth anotaría el 1-0 tras una gran jugada individual de Omar que serviría en bandeja el gol. En la segunda parte la Damm sorprendió a la Fundació con el empate en los primeros minutos.

A partir del 1-1 los visitantes fueron dominando más el juego impidiendo que la Grama se sintiese cómoda en el campo. Los colomenses se defendieron muy bien y se limitaron a salir a las contras. En el minuto 72 Kenneth lograría el 2-1 tras recibir una gran asistencia de Nacho.

En los últimos minutos la Damm lo intentó pero nuestro juvenil supo defenderse bien e incluso tuvo el 3-1 en un mano a mano de Campos con el portero rival que esté logró salvar.