(FOTO: Joan Villagrasa)

Un punt per acabar l’any al Municipal Germans Montalvo contra un batallador Mollet amb excel·lents estadístiques a casa.

Segon partit de l’etapa Pons a la banqueta amb aquest onze inicial:  Luque en porteria; Michel i Jorge als laterals; Juan Carlos i Rojas al centre de la defensa; Velasco i Marçal al centre; Peris i Peña a les bandes; i Óscar i Obispo en punta d’atac.

Els primers minuts de tanteig sobre el terreny de joc van deixat veure a una Grama segura en defensa però descarada quan trepitjava camp rival i, fruit d’aquesta frescor, Marçal va tenir la primera gran ocasió als 4 minuts de joc en enviar molt a prop del pal dret de Pol un xut creuat.

Era el primer avís colomenc contra un rival amb la lliçó ben apresa, molt ordenat en defensa, amb molta gent al mig del camp i velocitat en atac.  Aquesta ocasió inicial va deixar el partit en un període de minuts sense un dominador clar, amb ambdós equips ben plantats i lluny de les àrees.

Amb el pas del minuts, els locals van sentir-se més còmodes aprofitant la seva velocitat en atac. Als 26 minuts ho intentava Chipi, als 32 minuts era Negro el que enviava un potent xut que va poder refusar Juan Carlos. I, finalment, als 34 minuts, en una bona combinació dins de l’àrea de la Grama Negro enviava la pilota al pal i David Castro aprofitava per engaltar un bon xut en el refús i allotjar la pilota a les xarxes d’Álex Luque, 1-0.

Però la Grama no va baixar els braços. Els deu minuts que restaven per la conclusió del primer temps van ser suficients per veure que els nostres volien fer l’empat. Al minut 38 Óscar tenia el gol a les seves botes però la defensa va poder refusar in extremis el remat del davanter blau.

I la ocasió més clara, va arribar en la última jugada de la primera part, sobre la botzina. Un córner penjat per Marçal passava a convertir-se en una triple ocasió. En primera instància és Óscar qui no pot rematar amb contundència al punt de penal, en segona jugada és Jorge Omar qui veu com la defensa evita el seu intent de rematada i, en el refús, arriba Édgar Velasco per engaltar la bola i enviar-la directa a la creueta de la porteria del Mollet. Amb aquesta claríssima ocasió el col·legiat xiulava la fi de la primera meitat amb 1-0 pels locals.

La represa ens portava un primer canvi a les files del Mollet, deixant al vestidor a José amb el dorsal 9 i donant entrada a Brian Quijada. Canvi tàctic que col·locava a Brian en banda dreta i a Chipi en punta d’atac.  Des de l’inici d’aquesta segona meitat quedaven clars els plans d’ambdós entrenadors amb el contraatac com a principal arma del Mollet i amb la possessió constant per la Grama.

En aquests instants de partit, el vent, constant durant tot el cap de setmana a la província de Barcelona, feia molt difícil jugar a futbol ja que les passades es quedaven curtes o massa llargues segons la ratxa. Un perill a l’hora de jugar en curt i pràcticament impossible buscar la precisió.

Ho intentava la Grama amb una pilota penjada des de banda dreta que veia com Pol no reaccionava per alt i el remat al segon pal de Jorge Omar s’estavellava al pal. La reacció de la Grama va venir gràcies a la proposta de Pons des de la banqueta donant velocitat a l’atac colomenc amb l’entrada d’Ángel González per Edgar Velasco als 48 minuts de joc.  Aquesta aposta ofensiva del tècnic de la Grama va revitalitzar l’atac dels colomencs amb mobilitat i velocitat per banda dreta. A més a aquest primer canvi el van succeir dos més, amb l’entrada d’Edu Soler per Jorge Omar (58 minuts) i de Cristóbal pel debutant Obispo (69 minuts).

Però els locals, molt batalladors durant tot el partit, aprofitaven els espais que deixaven els nostres a la seva esquena per llançar contraatacs i generar perill sobre la porteria de Luque. En una d’aquestes contres, als 72 minuts, Michel Owono va poder intervenir per tallar una ocasió clara de Paitu. Acte seguit al 76, va ser Brian el que, en un xut enverinat pel vent, va estavellar la pilota al travesser. Seguien fent molt de mal els locals amb  velocitat en atac, de nou als 79 minuts, Joshua xutava des de la frontal i obligava a una gran intervenció de Luque.

Encara així, els homes de Pons no van perdre la cara al partit en cap moment, insistien en el seu joc combinatiu tot i les dificultats que generava el vent. Així, en una pilota penjada a dins de l’àrea des de banda dreta, per fi, la va poder engaltar  Óscar Muñoz en posició correcta fent l’empat per la Grama al minut 80.

D’aquí al final, els nostres ho van continuar intentant i van tenir ben a prop l’1-2 en una boníssima internada d’Àngel que Adrià intercepta a dins de l’àrea al minut 81. El veloç extrem colomenc és capaç d’internar-se a l’àrea del Mollet i cau pel contacte que li propina el lateral esquerra del Mollet. Després d’uns segons de dubte, el col·legiat assenyala sacada de porta pels locals entenent que no hi ha falta, a instàncies també del seu assistent.

Res més d’aquí al final, empat entre dos equips que ho van donar tot sobre el terreny de joc tot i les dificultats climatològiques i segon partit per Pons a la banqueta sense conèixer encara la derrota. La Grama marxa de vacances nadalenques amb la intenció de recarregar piles i encarar el 2020 amb noves expectatives esportives. Es reprendrà la competició el proper 12 de gener, a casa, contra el F.C. L’ESCALA.

Descanseu i bon nadal!!

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 1CAT1

_____________________________________________________________________

(FOTO: Joan Villagrasa)

Un punto para terminar el año en el Municipal Germans Montalvo contra un batallador Mollet con excelentes estadísticas en casa.

Segundo partido de la etapa Pons en el banquillo con este once inicial: Luque en portería; Michel y Jorge en los laterales; Juan Carlos y Rojas en el centro de la defensa; Velasco y Marçal en el centro; Peris y Peña en las bandas; y Óscar y Obispo en punta de ataque.

Los primeros minutos de tanteo sobre el terreno de juego dejaron ver en una Grama segura en defensa pero descarada cuando pisaba campo rival y, fruto de esta frescura, Marçal tuvo la primera gran ocasión a los 4 minutos de juego al enviar muy cerca del poste derecho de Pol un tiro cruzado.

Era el primer aviso colomense contra un rival con la lección bien aprendida, muy ordenado en defensa, con mucha gente en el centro del campo y velocidad en ataque. Esta ocasión inicial dejó el partido en un periodo de minutos sin un dominador claro, con ambos equipos bien plantados y lejos de las áreas.

Con el paso de los minutos, los locales se sentían más cómodos aprovechando su velocidad en ataque. A los 26 minutos lo intentaba Chipi, a los 32 minutos era Negro el que enviaba un potente disparo que pudo rechazar Juan Carlos. Y, por último, a los 34 minutos, en una buena combinación dentro del área de la Grama Negro enviaba el balón al palo y David Castro aprovechaba para enganchar un buen disparo en el rechace y alojar el balón en las redes de Álex Luque, 1-0.

Pero la Grama no bajó los brazos. Los diez minutos que quedaban para la conclusión del primer tiempo fueron suficientes para ver que los nuestros querían hacer el empate. En el minuto 38 Óscar tenía el gol en sus botas pero la defensa pudo rechazar in extremis el remate del delantero azul.

Y la ocasión más clara, llegó en la última jugada de la primera parte, sobre la bocina. Un córner colgado por Marçal pasaba a convertirse en una triple ocasión. En primera instancia es Óscar quien no puede rematar con contundencia en el punto de penalti, en segunda jugada es Jorge Omar quien ve como la defensa evita su intento de remate y, en el rechace, llega Édgar Velasco para empalmar la bola y enviarla directa a la cruceta de la portería del Mollet. Con esta clarísima ocasión, el colegiado pitaba el final de la primera mitad con 1-0 para los locales.

La reanudación nos llevaba un primer cambio en las filas del Mollet, dejando en el vestuario a José con el dorsal 9 y dando entrada a Brian Quijada. Cambio táctico que colocaba a Brian en banda derecha y a Chipi en punta de ataque. Desde el inicio de esta segunda mitad quedaban claros los planes de ambos entrenadores con el contragolpe como principal arma del Mollet y con la posesión constante para la Grama.

En estos instantes de partido, el viento, constante durante todo el fin de semana en la provincia de Barcelona, ​​hacía muy difícil jugar al fútbol ya que los pases se quedaban cortos o demasiado largos según la racha. Un peligro a la hora de jugar en corto y prácticamente imposible buscar la precisión.

Lo intentaba la Grama con un balón colgado desde banda derecha que veía como Pol no reaccionaba por alto y el remate en el segundo palo de Jorge Omar se estrellaba en el palo. La reacción de la Grama vino gracias a la propuesta de Pons desde el banquillo dando velocidad al ataque colomense con la entrada de Ángel González por Edgar Velasco a los 48 minutos de juego. Esta apuesta ofensiva del técnico de la Grama revitalizó el ataque de los colomenses con movilidad y velocidad por banda derecha. Además a este primer cambio le sucedieron dos más, con la entrada de Edu Soler por Jorge Omar (58 minutos) y de Cristóbal por el debutante Obispo (69 minutos).

Pero los locales, muy batalladores durante todo el partido, aprovechaban los espacios que dejaban los nuestros a su espalda para lanzar contraataques y generar peligro sobre la portería de Luque. En una de estas contras, a los 72 minutos, Michel Owono pudo intervenir para cortar una ocasión clara de Paitu. Acto seguido en el 76, fue Brian el que, en un disparo envenenado por el viento, estrelló el balón en el larguero. Seguían haciendo mucho daño los locales con velocidad en ataque, de nuevo a los 79 minutos, Joshua chutaba desde la frontal y obligaba a una gran intervención de Luque.

Aún así, los hombres de Pons no perdieron la cara al partido en ningún momento, insistían en su juego combinativo a pesar de las dificultades que generaba el viento. Así, en un balón colgado dentro del área desde banda derecha, por fin, la pudo empalmar Óscar Muñoz en posición correcta haciendo el empate para la Grama en el minuto 80.

De ahí al final, los nuestros lo continuaron intentando y tuvieron muy cerca el 1-2 en una buenísima internada de Ángel que Adrià intercepta dentro del área en el minuto 81. El veloz extremo colomense es capaz de ‘internarse en el área del Mollet y cae por el contacto que le propina el lateral izquierdo del Mollet. Después de unos segundos de duda, el colegiado señala saque de puerta para los locales entendiendo que no hay falta, a instancias también de su asistente.

Nada más de aquí al final, empate entre dos equipos que lo dieron todo sobre el terreno de juego a pesar de las dificultades climatológicas y segundo partido para Pons en el banquillo sin conocer aún la derrota. La Grama marcha de vacaciones navideñas con la intención de recargar pilas y encarar el 2020 con nuevas expectativas deportivas. Se reanudará la competición el próximo 12 de enero, en casa, contra el F.C. LA ESCALA.
Descansad y feliz navidad !!

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 1CAT1

Por admin