Cinquena temporada de vida per al Cadet A de la Fundació Esportiva Grama i la plantilla 2017/18 va acabar com el millor equip dels cinc anys de vida. El conjunt dirigit per Christian Rueda, Juan Diego Sánchez i Carlos Fernández va complir l’objectiu i el Cadet A seguirà sent de Preferent un any més, serà el tercer consecutiu i el quart en la categoria.

El primer Cadet A de la història (2013/14) va acabar en 13ª posició el que els va portar a perdre la categoria i estar a Primera Divisió dos anys seguits. La temporada passada amb els mateixos entrenadors que la que acaba d’acabar van aconseguir salvar la categoria en 11ª posició i amb 7 punts d’avantatge respecte al descens.

Aquesta campanya van fer una primera volta irregular, fora de descens però amb 1 punt només d’avantatge. La segona volta no va començar gens bé, cinc partits consecutius els va portar a ficar-se en descens a 4 punts de la salvació.

La Grama va reaccionar, quedaven 10 jornades per al final i amb molta feina van treure un total de 8 victòries, 1 empat i 1 derrota per sortir del pou, i de pas acabar en un gran 7è lloc (empatats amb el 6è) en la classificació amb 13 punts d’avantatge sobre el descens.

El cuerpo técnico del Cadete A junto a Antonio Morales (presidente) y Toni Díaz (entrenador 1r equipo).

Quinta temporada de vida para el Cadete A de la Fundació Esportiva Grama y la plantilla 2017/18 terminó como el mejor equipo de los cinco años de vida. El conjunto dirigido por Christian Rueda, Juan Diego Sánchez y Carlos Fernández cumplió el objetivo y el Cadete A seguirá siendo de Preferente un año más, será el tercero consecutivo y el cuarto en la categoría.

El primer Cadete A de la historia (2013/14) terminó en 13ª posición lo que les llevó a perder la categoría y estar en Primera División dos años seguidos. La temporada pasada con los mismos entrenadores que la que acaba de terminar consiguieron salvar la categoría en 11ª posición y con 7 puntos de ventaja respecto al descenso.

Esta campaña hicieron una primera vuelta irregular, fuera de descenso pero con 1 punto solamente de ventaja. La segunda vuelta no empezó nada bien, cinco partidos consecutivos les llevó a meterse en descenso a 4 puntos de la salvación.

La Grama reaccionó, quedaban 10 jornadas para el final y con mucho trabajo sacaron un total de 8 victorias, 1 empate y 1 derrota para salir del pozo, y de paso terminar en un gran 7º puesto (empatados con el 6º) en la clasificación con 13 puntos de ventaja sobre el descenso.

Por admin