S’espera un partit dur pel Juvenil A

L’onze del Juvenil A a Cornellà.

Visita complicada pel Juvenil A en la onzena jornada del campionat.

Mercantil i Grama es veuran les cares diumenge, a les 12h, en terreny vallesà. L’equip de Carles López arriba al matx a només un punt de la Grama. El Mercantil ocupa la desena posició amb onze punts i ve d’una ratxa de dos empats consecutius (Cornellà 1-1 i Nàstic Manresa 2-2).

Kiku Parcerisas, el tècnic de la Grama, ha analitzat pels nostres mitjans al rival de demà i veu al Mercantil com “un equip molt ben treballat i que domina moltes situacions de joc. Destaca les variables que mostren en atac ja que son capaços d’atacar amb combinació, atacar amb joc directe i dominen perfectament la pilota aturada”. Queda clar que pel míster colomenc el Mercantil té jugadors de molt de talent i una plantilla de nivell digna d’aquesta categoria.

Per part de la Grama, els nostres han treballat de valent tota la setmana i han reduït les dimensions del terreny de joc per intentar habituar-se al que es trobaran demà. Kiku sap de la importància del partit i així ho ha transmès a la plantilla: “Si volem tornar amb els tres punts cap a casa, que ningú esperi un partit còmode, serà un matx dur on hem d’aconseguir dominar les transicions i fer-nos amb el control de la pilota”.

Podreu seguir el transcurs del partit a les xarxes socials a través del Grama en Joc i també a través de Grama Ràdio on els nostres companys donaran seguiment del que succeeixi al Camp del Mercantil.

Visita complicada por el Juvenil A en la undécima jornada del campeonato.

Mercantil y Grama se verán las caras el domingo, a las 12h, en terreno vallesano. El equipo de Carlos López llega al encuentro a sólo un punto de la Grama. El Mercantil ocupa la décima posición con once puntos y viene de una racha de dos empates consecutivos (Cornellà 1-1 y Nàstic Manresa 2-2).

Kiku Parcerisas, el técnico de la Grama, ha analizado por nuestros medios al rival de mañana y ve al Mercantil como «un equipo muy bien trabajado y que domina muchas situaciones de juego. Destaca las variables que muestran en ataque ya que son capaces de atacar con combinaciones, atacar con juego directo y dominan perfectamente la balón parado». Queda claro que para el míster colomense el Mercantil tiene jugadores de mucho talento y una plantilla de nivel digna de esta categoría.

Por parte de la Grama, los nuestros han trabajado duro toda la semana y han reducido las dimensiones del terreno de juego para intentar habituarse a lo que se encontrarán mañana. Kiku sabe de la importancia del partido y así lo ha transmitido a la plantilla: «Si queremos volver con los tres puntos a casa, que nadie espere un partido cómodo, será un encuentro duro donde tenemos que conseguir dominar las transiciones y hacernos con el control del balón».

Podréis seguir el transcurso del partido en las redes sociales a través del Grama en Joc y también a través de Grama Radio donde nuestros compañeros harán seguimiento de lo que suceda en el Campo del Mercantil.