Bon partit del Juvenil A a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que va caure derrotat per dos dels pocs errors defensius que van cometre (2-0).

Fotos: Carlos Pérez

El partit es va iniciar amb una Grama en bloc baix, que cedia la pilota al conjunt blaugrana, s’intentaven aclimatar els de Manu Peláez a una gespa natural a la qual no hi estan acostumats. Primers 20 minuts on el Barça tenia la possessió, però no generaven perill. Corria el minut 22 quan en una jugada amb fortuna per als blaugranes, la pilota arribava als peus de l’extrem local Xavi Moreno que posava una passada a l’àrea al punta Hugo Alba, que en posició dubtosa rematava i Pablo feia una gran intervenció. Avisava el Barça, que 4 minuts després i també en posició dubtosa, el migcampista Jan Molina rematava al fons de la xarxa una centrada de Nil Caldero.

Reaccionaven els colomencs que pujaven línies per prémer a dalt els culers. Assetjaven els de Santa Coloma que no deixaven sortir el rival del seu propi camp. Però al minut 29 i en creació d’una jugada dels blaus, el migcampista Dídac relliscava amb la mala fortuna que la seva passada es quedava curta i propiciava un mà a mà d’Hugo Alba amb Pablo, que malgrat tapar bé, veia com el pilota s’introduïa a la porteria. Amb 2-0 l’equip de Manu Pelaez va quedar una mica minvat, resultat amb què s’arribava al descans. A la represa, una Grama valenta sortia disposada a retallar distàncies, els de Santa Coloma pressionaven en camp contrari sotmetent un FCB que no trobava solucions per sortir dels seus propi terreny de joc.

Al minut 54 arribaria l’ocasió més clara per a la Fundació, en un u contra u amb el porter Aarón, Albert Guiteras no va tenir fortuna i la pilota va ser aturada pel porter barceloní. Ho seguia intentant el conjunt blau que va estar pràcticament tota la segona part en camp rival i traient-li la pilota a tot un Barça. 2-0 final al primer partit d’aquest 2022, destacar l’actitud dels nois que no es van donar per vençuts fins al xiulet final.

Manu Peláez: “Estem fotuts pel resultat, però orgullós dels nois, pocs equips vindran a la Joan Gamper i estaran tant de temps a camp rival com ho hem fet nosaltres. Ens ha costat adaptar-nos a la gespa natural i veníem d’una parada del campionat on no sabíem 100% com aguantaven els jugadors físicament. Avui estem fotuts, però amb l’actitud d’aquests xavals, per com vénen treballant i com estan de tocats després del partit, només podem ser optimistes.”

Buen partido del Juvenil A en la Ciudad Deportiva Joan Gamper, que cayó derrotado por dos de los pocos errores defensivos que cometieron (2-0).

El partido se inició con una Grama en bloque bajo, que cedía el balón al conjunto blaugrana, se intentaban aclimatar los de Manu Peláez a un césped natural al cual no están acostumbrados. Primeros 20 minutos donde el Barça tenía la posesión pero no generaban peligro. Corría el minuto 22 cuando en una jugada con fortuna para los blaugranas, el balón llegaba a los pies del extremo local Xavi Moreno que ponía un pase al área al punta Hugo Alba quien en posición dudosa remataba y Pablo hacía una gran intervención. Avisaba el Barça, que 4 minutos después y también en posición dudosa, el centrocampista Jan Molina remataba al fondo de la red un centro de Nil Caldero.

Reaccionaban los colomenses que subían líneas para apretar arriba a los culés. Acosaban los de Santa Coloma que no dejaban salir al rival de su propio campo. Pero en el minuto 29 y en creación de una jugada de los azules, el centrocampista Dídac resbalaba con la mala fortuna que su pase se quedaba corto y propiciaba un mano a mano de Hugo Alba con Pablo, que pese a tapar bien, veía como el balón se introducía en la portería. Con 2-0 el equipo de Manu Pelaez quedó un poco mermado, resultado con el que se llegaba al descanso. En la reanudación, una Grama valiente salía dispuesta a recortar distancias, los de Santa Coloma presionaban en campo contrario sometiendo a un FCB que no encontraba soluciones para salir de sus propio terreno de juego.

En el minuto 54 llegaría la ocasión más clara para la Fundació, en un uno contra uno con el portero Aarón, Albert Guiteras no tuvo fortuna y el balón fue detenido por el portero barcelonés. Lo seguía intentando el conjunto azulón que estuvo prácticamente toda la segunda parte en campo rival y quitándole el balón a todo un Barça. 2-0 final en el primer partido de este 2022, destacar la actitud de los chicos que no se dieron por vencidos hasta el pitido final.

Manu Peláez: “Estamos jodidos por el resultado , pero orgulloso de los chicos, pocos equipos vendrán a la Joan Gamper y estarán tanto tiempo en campo rival como lo hemos hecho nosotros. Nos ha costado adaptarnos al césped natural y veníamos de un parón del campeonato donde no sabíamos 100% cómo iban aguantar los jugadores físicamente. Hoy estamos jodidos, pero con la actitud de estos chavales, por cómo vienen trabajando y por lo tocados que estaban después del partido, solo podemos ser optimistas.”

Por admin