Sense gol, primera derrota del Cadet A

30/09/2018

Derrota d’un Cadet A que tot i perdre 3-0 no va deixar de buscar el gol i intentar escurçar distàncies davant la Unificació Llefià.

El conjunt de Santa Coloma va sortir una mica a veure-les venir i es va veure superat en intensitat per una Llefià que li va posar més ganes. La primera part va començar amb el joc una mica travat, la Grama intentava fer-se amb el partit mentre que el conjunt local s’acostava a la porteria de Izan només a pilota aturada. Fruit d’aquest pilota aturada, va arribar el 1-0, un llançament des de la frontal que va donar en el travesser i el rebuig el va aprofitava el davanter local per posar a la Llefià per davant.

Els blaus van reaccionar ràpid i van poder empatar abans del descans amb dos xuts d’Oliver i David Cortés que es van anar fregant el pal, però es va arribar amb 1-0 a la mitja part. A la represa la Fundació va sortir a pel partit però en el minut 3 en una jugada a priori sense perill el davanter local treia un xut molt llunyà que va sorprendre el porter colomenc per fer el 2-0.

Novament la Grama no va abaixar els braços i va intentar retallar diferències, va disposar de diverses ocasions per acostar-se al marcador sense èxit. En una de les aproximacions visitants es va reclamar un penal a Oliver que no va ser concedit i minuts després el col·legiat sí va assenyalar un penal a favor de l’Llefià, així arribaria el 3-0.

Tot i el resultat la Grama no es va donar per vençuda i fins al xiulet final va seguir insistint en acostar-se al marcador. No era el dia per als atacants de Santa Coloma que van errar moltes ocasions de gol per falta de punteria. Arriba la primera derrota del cadet A, que ja pensa en rebre el Sabadell la setmana següent.

Derrota de un Cadete A que pese a perder 3-0 no dejó de buscar el gol e intentar acortar distancias ante la Unificación Llefià.

El conjunto de Santa Coloma salió un poco a verlas venir y se vio superado en intensidad por una Llefià que le puso más ganas. La primera parte empezó con el juego un poco trabado, la Grama intentaba hacerse con el partido mientras que el conjunto local se acercaba al marco de Izan solo a balón parado. Fruto de ese balón parado, llegó el 1-0, un lanzamiento desde la frontal que dio en el larguero y el rechace lo aprovechaba el delantero local para poner a la Llefià por delante.

Los azules reaccionaron rápido y pudieron empatar antes del descanso con dos disparos de Oliver y David Cortés que se fueron rozando el poste, pero se llegó con 1-0 a la media parte. En la reanudación la Fundació salió a por el partido pero en el minuto 3 en una jugada a priori sin peligro el delantero local sacaba un disparo muy lejano que sorprendió al portero colomense para hacer el 2-0.

Nuevamente la Grama no bajó los brazos e intentó recortar diferencias, dispuso de varias ocasiones para acercarse en el marcador sin éxito. En una de las aproximaciones visitantes se reclamó un penalti a Oliver que no fue concedido y minutos después el colegiado sí señaló un penalti a favor de la Llefià, así llegaría el 3-0.

A pesar del resultado la Grama no se dio por vencida y hasta el pitido final siguió insistiendo en acercarse al marcador. No era el día para los atacantes de Santa Coloma que erraron muchas ocasiones de gol por falta de puntería. Llega la primera derrota del cadete A , que ya piensa en recibir al Sabadell la semana siguiente.