Resums dels equips Prebenjamins (3 de març)

CF Badalona 2-1 PREBENJAMÍ A

Difícil partit per a la Grama en el camp d’un dels rivals de la part alta de la taula. Es va arribar al mig temps amb el marcatge tal com va començar (0-0). En el tercer quart el Badalona es va avançar gràcies a un gol en pròpia porta i al minut següent Marc Peiró va empatar. En l’últim temps la sort es va decantar del costat local a dos minuts del final després de fallar la Grama dues ocasions molt clares.

Difícil partido para la Grama en el campo de uno de los rivales de la parte alta de la tabla. Se llegó al medio tiempo con el marcado tal y como empezó (0-0). En el tercer cuarto el Badalona se adelantó gracias a un gol en propia puerta y al minuto siguiente Marc Peiró empató. En el último tiempo la suerte se decantó del lado local a dos minutos del final tras fallar la Grama dos ocasiones muy claras.

PREBENJAMÍ B 1-3 La Florida CF

Partit molt intens disputat a Les Oliveres. L’equip visitant es va avançar per partida doble en el primer quart, a partir d’aquí la Grama va sortir amb tot i en l’últim minut del primer quart va retallar distàncies gràcies a una cessió de l’equip contrari. Fins a l’últim quart els colomencs ho van intentar tot per aconseguir l’empat però no van tenir sort de cara a porteria. Arribant al final en una contra l’equip contrari tancava la victòria.

Partido muy intenso disputado en Les Oliveres. El equipo visitante se adelantó por partida doble en el primer cuarto, a partir de ahí la Grama salió con todo y en el último minuto del primer cuarto recortó distancias gracias a una cesión del equipo contrario. Hasta el último cuarto los colomenses lo intentaron todo para conseguir el empate pero no tuvieron suerte de cara a portería. Llegando al final en una contra el equipo contrario cerraba la victoria.

UE Sant Andreu D 4-5 PREBENJAMÍ C

Partidàs de la Grama davant un rival que va emprar un joc dur, tot i així els colomencs sempre van anar per davant i ni un penal dubtós va poder amb ells. Ziad va marcar quatre gols i Leo va fer un.

Partidazo de la Grama ante un rival que empleó un juego duro, aún así los colomenses siempre fueron por delante y ni un penalti dudoso pudo con ellos. Ziad marcó cuatro goles y Leo hizo uno.