Resums dels equips Prebenjamins (24 i 25 de febrer)

PREBENJAMÍ A 5-4 FP CE Júpiter

Partit més complicat del que s’esperava per a la Grama que va haver de remuntar. Els colomencs es van avançar al marcador però el Júpiter remuntaria aprofitant un error i dos gols olímpics. Després del descans els locals van agafar les regnes del duel i van empatar. A 4 minuts del final un penal dubtós feia que el rival es tornés a posar per davant (3-4). En uns molt intensos i encertats últims minuts arribaria la remuntada guanyadora de la Grama.

Partido más complicado de lo esperado para la Grama que tuvo que remontar. Los colomenses se adelantaron en el marcador pero el Júpiter remontaría aprovechando un error y dos goles olímpicos. Tras el descanso los locales cogieron las riendas del duelo y empataron. A 4 minutos del final un penalti dudoso hacía que el rival se volviera a poner por delante (3-4). En unos muy intensos y acertados últimos minutos llegaría la remontada ganadora de la Grama.

FE Hospitalet At. 6-2 PREBENJAMÍ B

La Grama va fer un molt mal primer quart arribant-se’n 5-1 per sota en el marcador. En els següents quarts els colomencs van reaccionar, van jugar a bon nivell i van tenir moltíssimes ocasions per anar a pel partit però sense sort.

La Grama hizo un muy mal primer cuarto llegando marcharse 5-1 por debajo en el marcador. En los siguientes cuartos los colomenses reaccionaron, jugaron a buen nivel y tuvieron muchísimas ocasiones para ir a por el partido pero sin suerte.

PREBENJAMÍ C 5-3 PB Villaverde Penitents B

Bon partit controlat per la Grama que es va arribar a posar 5-2 gràcies als gols de Sergio i Ziad tots dos per partida doble i un Nizar. En l’últim minut arribaria el tercer gol visitant.

Buen partido controlado por la Grama que se llegó a poner 5-2 gracias a los goles de Sergio y Ziad ambos por partida doble y uno de Nizar. En el último minuto llegaría el tercer gol visitante.

PREBENJAMÍ D 7-4 CF Lloreda D

Els colomencs van sortir forts i centrats a per la victòria, controlant la possessió, estrenyent i fent un bon joc que els va portar a anar-se’n al descans 4-1. A la segona meitat van sortir confiats i relaxats el que va comportar a moltes fallades que van aprofitar els visitants per empatar (4-4). En l’últim quart van reaccionar i es van emportar els tres punts.

Los colomenses salieron fuertes y centrados a por la victoria, controlando la posesión, apretando y haciendo un buen juego que les llevo a irse al descanso 4-1. En la segunda mitad salieron confiados y relajados lo que conllevó a muchos fallos que aprovecharon los visitantes para empatar (4-4). En el último cuarto reaccionaron y se llevaron los tres puntos.