Resums dels equips Prebenjamins (21 i 22 d’abril)

PREBENJAMÍ A 5-10 UE Sant Andreu D

Bon partit de la Grama contra un rival superior, els locals només tenien un canvi i un jugador de porter però tot i així van lluitar fins al final. Al descans van marxar els de casa guanyant 3-2 però en la segona meitat arribaria la remuntada visitant.

Buen partido de la Grama ante un rival superior, los locales solamente tenían un cambio y un jugador de portero pero aún así lucharon hasta el final. Al descanso se marcharon los de casa ganando 3-2 pero en la segunda mitad llegaría la remontada visitante.

EF Ángel Pedraza 7-1 PREBENJAMÍ B

Mal partit de la Grama que no va estar connectada, els petits no van estar intensos. Domino absolut dels locals que no van donar opció de reaccionar als visitants.

Mal partido de la Grama que no estuvo conectada, los pequeños no estuvieron intensos. Domino absoluto de los locales que no dieron opción de reaccionar a los visitantes.

PB Anguera B 8-1 PREBENJAMÍ C

Bon partit de la Grama davant un rival molt complicat i tot i el resultat final. Els colomencs van estar una mica desorganitzats però sense opcions d’empatar un partit davant un rival amb gairebé tots els nens de segon any.

Buen partido de la Grama ante un rival muy complicado y pese al resultado final. Los colomenses estuvieron algo desorganizados pero sin opciones de empatar un partido ante un rival con casi todos los niños de segundo año.

CF Unificación Llefià D 4-2 PREBENJAMÍ D

Partit molt igualat entre la Grama i el quart classificat de la lliga. Els colomencs van ser capaços de reposar-se a un 2-0, empatant amb gols d’Íker i Mohamed. En l’últim instant dos gols dels de Badalona van decantar la balança.

Partido muy igualado entre la Grama y el cuarto clasificado de la liga. Los colomenses fueron capaces de reponerse a un 2-0, empatando con goles de Íker y Mohamed. En el último instante dos goles de los de Badalona decantaron la balanza.