Resums dels equips Prebenjamins (2 i 3 de juny)

PREBENJAMÍ A 6-1 EF Premier Barcelona 

El partit va començar igualat i amb un gol matiner de Marc (3′). Amb l’1-0 la Grama es va animar sent molt superior a la Premier. Gael i Marc van augmentar l’avantatge a un 3-0 al descans. A l’inici del tercer quart els visitants van retallar distàncies i es van venir amunt a la recerca de més. La Grama va aguantar el 3-1 i va matar el partit en l’últim quart amb gols d’Enzo, Gael i Daniel.

El partido empezó igualado y con un gol tempranero de Marc (3′). Con el 1-0 la Grama se vino arriba siendo muy superior a la Premier. Gael y Marc aumentaron la ventaja a un 3-0 al descanso. Al inicio del tercer cuarto los visitantes recortaron distancias y se vinieron arriba en busca de más. La Grama aguantó el 3-1 y mató el partido en el último cuarto con goles de Enzo, Gael y Daniel.

CF Singuerlín 1-6 PREBENJAMÍ B

Darrer partit fora de casa de la Grama i per davant un derbi colomenc. Des del minut 1 els blaus es van posar per davant i fins al xiulet final van ser els clars dominadors del xoc. Molt bon partit dels visitants, els gols abans dels franjiverdes els van posar: Maruan, Aleix (3) i Daniel (2).

Ultimo partido fuera de casa de la Grama y por delante un derbi colomense. Desde el minuto 1 los azules se pusieron por delante y hasta el pitido final fueron los claros dominadores del choque. Muy buen partido de los visitantes, los goles antes los franjiverdes los pusieron: Maruan, Aleix (3) y Daniel (2).

CF Lloreda C 4-3 PREBENJAMÍ C

Bon partit de la Grama que va tenir moltes opcions de sortir de Badalona amb victòria. Els locals es van posar 2-0 i els colomencs amb un doblet de Ziad va aconseguir empatar. El Lloreda tornaria a posar-se per davant i Ziad va empatar just després fent el seu hat-trick. En l’últim minut els locals van marcar el gol de la victòria.

Buen partido de la Grama que tuvo muchas opciones de salir de Badalona con victoria. Los locales se pusieron 2-0 y los colomenses con un doblete de Ziad consiguió empatar. El Lloreda volvería a ponerse por delante y Ziad empató justo después haciendo su hat-trick. En el último minuto los locales marcaron el gol de la victoria.