Resums dels equips Escoles (16 i 17 de desembre)

CF Juan XXXIII 3-5 ESCOLA A

Gran partit dels colomencs a Terrassa. Van arribar una mica adormits els petits, eren les 09 hores i havien hagut de matinar molt però això no els va impedir ser superiors al seu rival. Al descans van marxar guanyant 1-2 i una gran segona meitat els va portar a fer tres gols més.

Gran partido de los colomenses en Terrassa. Llegaron un poco dormidos los pequeños, eran las 09 horas y habían tenido que madrugar mucho pero eso no les impidió ser superiores a su rival. Al descanso se marcharon ganando 1-2 y una gran segunda mitad les llevó a meter tres goles más.

ESCOLA B 1-4 U.At.Horta

Partidàs dels nostres petits tot i el resultat final. Molt bon començament de la Grama en el qual van aconseguir posar-se amb avantatge al marcador. Finalment la falta de canvis va fer efecte en el cansament fins al punt que el Horta acabarà remuntant.

Partidazo de nuestros peques pese al resultado final. Muy buen comienzo de la Grama en el que consiguieron ponerse con ventaja en el marcador. Finalmente la falta de cambios hizo mella en el cansancio hasta el punto de que el Horta acabará remontando.