Resums dels equips Benjamins (4 i 5 de novembre)

Escola CF Performance 6-9 BENJAMÍ A

Partit que va començar amb una gran intensitat del Performance que es va posar guanyant 2-0 amb gran mèrit. Amb un golàs de Quique dels colomencs van retallar distàncies però el primer quart va ser totalment local amb resultat final de 4-1. En el segon quart va canviar la mentalitat de la Grama i va aconseguir a través de dos gols de César, un Alan i un en pròpia porta del rival posar-se per davant. A la segona meitat els colomencs van patir però van aconseguir distanciar-se en el marcador.

Partido que empezó con una gran intensidad del Performance que se puso ganando 2-0 con gran mérito. Con un golazo de Quique los colomenses recortaron distancias pero el primer cuarto fue totalmente local con resultado final de 4-1. En el segundo cuarto cambió la mentalidad de la Grama y consiguió a través de dos goles de César, uno de Alan y uno en propia puerta del rival ponerse por delante. En la segunda mitad los colomenses sufrieron pero consiguieron distanciarse en el marcador.

 

CF Damm B 3-2 BENJAMÍ B

Els colomencs van sortir endollats però es van trobar amb un rival que va aconseguir marcar dos gols molt seguits. A la segona meitat la Grama de nou va estar jugant a gran nivell aconseguint empatar el partit. Damm tornaria a posar-se per davant i els blaus a fuetades van buscar un empat que es va resistir.

Los colomenses salieron enchufados pero se encontraron con un rival que consiguió marcar dos goles muy seguidos. En la segunda mitad la Grama de nuevo estuvo jugando a gran nivel consiguiendo empatar el partido. Damm volvería a ponerse por delante y los azules a base de arreones buscaron un empate que se resistió.

 

Fundació PE Europa C 5-2 BENJAMÍ C

Partit estrany on la Fundació no va estar bé individualment i els rivals no van perdonar. Al descans el resultat era de 4-0 i en la segona part els colomencs van intentar corregir algunes coses, millorant en alguns aspectes però la diferència ja era molt gran.

Partido raro donde la Fundació no estuvo bien individualmente y los rivales no perdonaron. Al descanso el resultado era de 4-0 y en la segunda parte los colomenses intentaron corregir algunas cosas, mejorando en algunos aspectos pero la diferencia ya era muy grande.

BENJAMÍ D 1-1 FC Martinenc C

Partidàs per part dels dos conjunts que van proposar molt bon futbol. El partit va començar de la pitjor manera possible per als de Santa Coloma, amb un gol rebut a la sortida d’un córner al minut 4. La Grama va buscar l’empat però van jugar molt nerviosos durant el primer temps, que va acabar amb 0-1 per els visitants. A la segona meitat el conjunt local va saltar molt més ordenat i decidit a donar-li la volta al marcador. I el premi va arribar en el minut 31, amb el gol de Cheongyong. A partir del gol, els dos equips van tenir ocasions per guanyar el partit (incloent una pilota al pal cadascun), però el marcador ja no es va moure.

Partidazo por parte de ambos conjuntos que propusieron muy buen fútbol. El partido empezó de la peor manera posible para los de Santa Coloma, con un gol recibido a la salida de un córner en el minuto 4. La Grama buscó el empate pero jugaron muy nerviosos durante el primer tiempo, que terminó con 0-1 para los visitantes. En la segunda mitad el conjunto local saltó mucho mas ordenado y decidido a darle la vuelta al marcador. Y el premio llegó en el minuto 31, con el gol de Cheongyong. A partir del gol, los dos equipos tuvieron ocasiones para ganar el partido (incluyendo un balón al palo cada uno), pero el marcador ya no se movió.

 

BENJAMÍ E 6-8 PB Trinitat Vella

Partit molt entretingut a Les Oliveres entre la Grama i el tercer classificat. Els colomencs es van posar fins a dues vegades per davant en el marcador i després de la remuntada visitant van haver de remar a la recerca dels punts que es van escapar quan el marcador ja era de 4-8. El rival va ser molt superior però així i amb ajuda de dos prebenjamins dels colomencs van aconseguir estar en el partit fins al final.

Partido muy entretenido en Les Oliveres entre la Grama y el tercer clasificado. Los colomenses se pusieron hasta dos veces por delante en el marcador y tras la remontada visitante tuvieron que remar en busca de los puntos que se escaparon cuando el marcador ya era de 4-8. El rival fue muy superior pero aun así con ayuda de dos prebenjamines los colomenses consiguieron estar en el partido hasta el final.

 

CD Sant Gabriel G 1-1 BENJAMÍ F

El Sangra va ser superior tot el partit creant moltes ocasions però la gran actuació del porter de la Grama i l’encert en l’única ocasió clara va fer que els colomencs es portaran un punt de Sant Adrià. La lluita i el treball de tot l’equip va tenir un premi en forma d’1 punt.

El Sangra fue superior todo el partido creando muchas ocasiones pero la gran actuación del portero de la Grama y el acierto en la única ocasión clara hizo que los colomenses se llevarán un punto de Sant Adrià. La lucha y el trabajo de todo el equipo tuvo un premio en forma de 1 punto.

UE Sants C 9-1 BENJAMÍ G

Partit molt difícil per part de la Grama contra un rival invicte en lliga. Els colomencs van plantejar ser molt defensius però això no va evitar que el Sants marcarà doncs van tenir moltes ocasions de gol. Els visitants també van disposar d’ocasions en contraatacs però no van poder aprofitar-les.

Partido muy difícil por parte de la Grama contra un rival invicto en liga. Los colomenses plantearon ser muy defensivos pero eso no evitó que el Sants marcará pues tuvieron muchas ocasiones de gol. Los visitantes también dispusieron de ocasiones en contraataques pero no pudieron aprovecharlas.