Resums dels equips Benjamins (3 i 4 de març)

RCD Espanyol B 5-2 BENJAMÍ A

Els jugadors colomencs van començar molt nerviosos, sense estar ben posicionats i desconcentrats, tal va ser l’inici que van marxar al final del primer quart caient 3-0 i sense crear ocasions. A partir del segon la Grama va atropellar al seu rival, sense deixar jugar a l’Espanyol. Quique i Miguel van marcar els gols visitants. Els colomencs van fallar ocasions claríssimes de gol i l’Espanyol li van entrar gairebé totes.

Los jugadores colomenses empezaron muy nerviosos, sin estar bien posicionados y desconcentrados, tal fue el inicio que se fueron al final del primer cuarto cayendo 3-0 y sin crear ocasiones. A partir del segundo la Grama arrolló a su rival, sin dejar jugar al Espanyol. Quique y Miguel marcaron los goles visitantes. Los colomenses fallaron ocasiones clarísimas de gol y al Espanyol le entraron casi todas.

FE Hospitalet At. 5-2 BENJAMÍ B

Partit molt disputat on els locals van tenir millor sort de cara a porteria. La Grama es va avançar al marcador per mitjà d’Anthony però tan sols dos minuts després arribaria l’empat. Amb 4-1 en el marcador Marçel de penal acostaria als visitants.

Partido muy disputado donde los locales tuvieron mejor suerte de cara a portería. La Grama se adelantó en el marcador por medio de Anthony pero tan sólo dos minutos después llegaría el empate. Con 4-1 en el marcador Marçel de penalti acercaría a los visitantes.

CD Sant Gabriel C 3-0 BENJAMÍ C

No va ser el millor partit de la Grama que va estar pocs minuts ficat en el joc i no va saber contrarestar el plantejament del rival. Els tres gols del Sangra van arribar de córner. Una derrota per reflexionar, aprendre i treballar de cara als següents xocs.

No fue el mejor partido de la Grama que estuvo pocos minutos metido en el juego y no supo contrarrestar el planteamiento del rival. Los tres goles del Sangra llegaron de córner. Una derrota para reflexionar, aprender y trabajar de cara a los siguientes choques.

BENJAMÍ D 1-7 EF Premier Barcelona C

Partit en el qual el rival va ser molt superior a la Grama des del primer minut fins a l’últim. El gol local el va anotar Samuel.

Partido en el que el rival fue muy superior a la Grama desde el primer minuto hasta el último. El gol local lo anotó Samuel.

BENJAMÍ E 1-4 EE Guineueta B

Molt bon partit dels colomencs que van tornar a mostrar que la seva evolució és positiva i constant. Tot i la derrota els nois van treballar molt bé davant un rival que en el partit d’anada van sortir golejats. Oriol va marcar l’únic gol de la Grama.

Muy buen partido de los colomenses que volvieron a mostrar que su evolución es positiva y constante. Pese a la derrota los chicos trabajaron muy bien ante un rival que en el partido de ida salieron goleados. Oriol marcó el único gol de la Grama.

CE Pubilla Casas B 1-5 BENJAMÍ F

Partit molt disputat en el primer quart on ningú va dominar el joc però al final la Grama va aprofitar d’una jugada per posar-se per davant en el marcador. Arran del 0-1 els colomencs van prendre el control total del joc tenint molta més pegada i arribant al descans 0-3. En els dos següents quarts els blaus van seguir dominant i van realitzar molts minuts amb grans jugades.

Partido muy disputado en el primer cuarto donde nadie dominó el juego pero al final la Grama aprovechó una jugada para ponerse por delante en el marcador. A raíz del 0-1 los colomenses tomaron el control total del juego teniendo mucha más pegada y llegando al descanso 0-3. En los dos siguientes cuartos los azules siguieron dominando y realizaron muchos minutos con grandes jugadas.

CE L’Hospitalet F 5-1 BENJAMÍ G

Partit molt complicat per a la Grama en un camp molt gran. Els colomencs van sortir relaxats a la primera part i ho van pagar car arribant al descans 4-0. A la segona meitat la Fundació va lluitar i va aguantar, i va aconseguir marcar un gol davant un rival molt difícil.

Partido muy complicado para la Grama en un campo muy grande. Los colomenses salieron relajados en la primera parte y lo pagaron caro llegando al descanso 4-0. En la segunda mitad la Fundació luchó y aguantó, y consiguió marcar un gol ante un rival muy difícil.