Resums dels equips Benjamins (29 i 30 de setembre)

30/09/2018

BENJAMÍ A 1-11 RCD Espanyol B

Partit molt descompensat, els colomencs no van jugar bé i van ser inferiors davant d’un dels grans favorits a proclamar-se campió de lliga. La victòria es va decantar en una primera meitat per oblidar encaixant 10 gols. La Grama va millorar en la segona meitat encaixant només dos gols i marcant un (obra d’Íker Caballero). Antonio Rosillo: «Falta treballar molt. Em quedo amb l’actitud fins a l’últim quart (sobretot els dos últims) de l’equip.»

Partido muy descompensado, los colomenses no jugaron bien y fueron inferiores ante uno de los grandes favoritos a proclamarse campeón de liga. La victoria se decantó en una primera mitad para olvidar encajando 10 goles. La Grama mejoró en la segunda mitad encajando solamente dos goles y marcando uno (obra de Íker Caballero). Antonio Rosillo: «Falta trabajar mucho. Me quedo con la actitud hasta el último cuarto (sobretodo los dos últimos) del equipo.»

[divider]

BENJAMÍ B 2-0 FE Hospitalet At.

Partit intens per part dels locals on en tot moment van ser superiors al seu rival tant tàcticament com físicament. Izan i Gerard van marcar els dos gols de la Grama en un bon debut de lliga. La Fundació Hospitalet no va poder controlar les nombroses escomeses dels colomencs.

Partido intenso por parte de los locales donde en todo momento fueron superiores a su rival tanto tácticamente como físicamente. Izan y Gerard marcaron los dos goles de la Grama en un buen debut de liga. La Fundació Hospitalet no pudo controlar las numerosas acometidas de los colomenses.

BENJAMÍ C 4-1 CF Imperio

Bon debut de la Grama, un equip nou i amb jugadors que s’estan coneixent i que a poc a poc van formant un gran bloc. Els colomencs van dominar tot el partit amb molta possessió, creant jugades molt llargues però perdonant molt. Als locals els va costar ficar el primer gol. En un cop des de fora de l’àrea i després d’un rebuig va obrir el marcador Aleix. El gol li va donar més llibertat als blaus que van tornar a marcar per mediació d’Erik, Aritz i de nou Aleix.

Buen debut de la Grama, un equipo nuevo y con jugadores que se están conociendo y que poco a poco van formando un gran bloque. Los colomenses dominaron todo el partido con mucha posesión, creando jugadas muy largas pero perdonando mucho. A los locales les costó meter el primer gol. En un golpeo desde fuera del área y tras un rechace abrió el marcador Aleix. El gol le dio más libertad a los azules que volvieron a marcar por mediación de Erik, Aritz y de nuevo Aleix.