Resums dels equips Benjamins (24 i 25 de febrer)

BENJAMÍ A 4-1 Tecnofutbol CF

La Grama va fer el seu gran joc combinatiu, arriscant molt per poder tenir la pilota durant gran part del joc. Van dominar els de casa però com de costum els va costar molt marcar. En un contraatac arribaria el 0-1 del Tecnofutbol, equip que va apostar per defensar i sortir a la contra. A la segona meitat Izan va assistir a Miguel qui des de fora de l’àrea va marcar un golàs per empatar. Els colomencs van anar a per més i els gols van caure: Roc va posar per davant a l’equip, un minut després César feia l’1-3 i poc després el màxim artiller de la Grama (Omar) va tancar la victòria.

La Grama hizo su gran juego combinativo, arriesgando mucho para poder tener el balón durante gran parte del juego. Dominaron los de casa pero como de costumbre les costó mucho marcar. En un contraataque llegaría el 0-1 del Tecnofutbol, equipo que apostó por defender y salir a la contra. En la segunda mitad Izan asistió a Miguel quien desde fuera del área marco un golazo para empatar. Los colomenses fueron a por más y los goles cayeron: Roc puso por delante al equipo, un minuto después César hacía el 1-3 y poco después el máximo artillero de la Grama (Omar) cerró la victoria.

CE L’Hospitalet 6-0 BENJAMÍ B

La Grama es va enfrontar al líder de la lliga, un equip molt superior a la categoria en la qual pertanyen. Els colomencs van tenir les seves ocasions per marcar però el gol no va arribar.

La Grama se enfrentó al líder de la liga, un equipo muy superior a la categoría en la que pertenecen. Los colomenses tuvieron sus ocasiones para marcar pero el gol nunca llegó.

BENJAMÍ C 4-2 CE Canyelles

Partit molt competit des del principi, els colomencs tenien ganes de tornar a enfrontar-se contra aquest equip amb el qual van perdre a l’anada. L’esforç i el sacrifici de la Grama va ser clau primer per reposar a l’0-1 en el primer minut de joc i després per remuntar el 1-2. Els colomencs comencen la segona volta amb dues victòries de dues possibles.

Partido muy competido desde el principio, los colomenses tenían ganas de volver a enfrentarse contra ese equipo con el que perdieron en la ida. El esfuerzo y el sacrificio de la Grama fue clave primero para reponerse al 0-1 en el primer minuto de juego y después para remontar el 1-2. Los colomenses empiezan la segunda vuelta con dos victorias de dos posibles.

U.At.Horta 4-5 BENJAMÍ D

El partit va començar amb un matiner gol de Cheongyong, però el domini de tot el primer quart va ser local, i va finalitzar amb 3-1. A partir d’aquest moment la Grama va créixer i de seguida Felipe va posar de lliure directe el 3-2, resultat amb què es va arribar al descans. Als pocs minuts, de nou Cheongyong va empatar el partit i el gram aguantar aquest resultat fins al final del quart. En l’últim temps van arribar dos gols gairebé seguits dels colomencs, obra d’Izan i de Samuel. El Horta va retallar distàncies però el marcador ja no es va moure.

El partido empezó con un tempranero gol de Cheongyong, pero el dominio de todo el primer cuarto fue local, y finalizó con 3-1. A partir de ese momento la Grama creció y enseguida Felipe puso de libre directo el 3-2, resultado con el que se llegó al descanso. A los pocos minutos, de nuevo Cheongyong empató el partido y la grama aguantó ese resultado hasta el final del cuarto. En el último tiempo llegaron dos goles casi seguidos de los colomenses, obra de Izan y de Samuel. El Horta recortó distancias pero el marcador ya no se movió.

UD Parc 4-5 BENJAMÍ E

Segona victòria de la lliga per a la Grama i arriba a l’última jornada de la primera volta. L’evolució dels jugadors està sent extraordinària, els petits tenen ganes d’aprendre. Maikel amb 4 quatre gols i Adrián van donar la victòria a la Fundació que va estar sempre per davant en el marcador.

Segunda victoria de la liga para la Grama y llega en la última jornada de la primera vuelta. La evolución de los jugadores está siendo extraordinaria, los pequeños tienen ganas de aprender. Maikel con 4 cuatro goles y Adrián dieron la victoria a la Fundació quien estuvo siempre por delante en el marcador.

BENJAMÍ F 6-3 UD Parc B

Partit molt entretingut en un escenari nou per als nostres benjamins ja que va ser la primera vegada que jugaven com a locals al Municipal de la Grama. Els colomencs no van poder dominar el tempo del partit. Tots dos equips van tenir moltes ocasions però la millor punteria de cara a porta de la Grama va fer que els tres punts es quedessin a Santa Coloma.

Partido muy entretenido en un escenario nuevo para nuestros benjamines ya que fue la primera vez que jugaban como locales en el Municipal de la Grama. Los colomenses no pudieron dominar el tempo del partido. Ambos equipos tuvieron muchas ocasiones pero la mejor puntería de cara a puerta de la Grama hizo que los tres puntos se quedaran en Santa Coloma.

BENJAMÍ G 2-6 CF Montañesa F

Partit que semblava fàcil per a la Grama però després de l’1-0, obra d’Eric, els colomencs van patir una relaxació que els va costar el partit. Darrere en el marcador la Fundació va intentar remuntar i va disposar de diverses ocasions que van errar.

Partido que parecía fácil para la Grama pero tras el 1-0, obra de Eric, los colomenses sufrieron una relajación que les costó el partido. Detrás en el marcador la Fundació intentó remontar y dispuso de varias ocasiones que erraron.