Resums dels equips Benjamins (2 i 3 de juny)

BENJAMÍ A 2-2 CE Mercantil C

Gran fi de temporada de la Grama que va lluitar durant tot el partit davant un rival molt combatiu. Cesar va avançar als colomencs i després de l’1-1 va ser Miguel qui va posar per davant als locals. En els últims instants el Mercantil va empatar el partit. Un xoc molt disputat que va acabar en un just repartiment de punts.

Gran fin de temporada de la Grama que luchó durante todo el partido ante un rival muy combativo. Cesar adelantó a los colomenses y tras el 1-1 fue Miguel quien puso por delante a los locales. En los últimos instantes el Mercantil empató el partido. Un choque muy disputado que terminó en un justo reparto de puntos.

BENJAMÍ B 3-3 FC Martinenc B

La Grama es jugava la permanència a Primera Divisió i en tenia prou amb sumar un empat. Els colomencs van estar molt seriosos tot el partit, sense dormir-se i sempre per davant en el marcador. José Antonio va avançar a la Grama, va empatar el Martinenc i abans del descans Hugo va posar per davant als seus. A la segona meitat el Martinenc va tornar a empatar. Marc va posar per davant novament a la Grama i a falta d’un minut per al final un golàs de falta dels visitants va posar el definitiu 3-3 al marcador. Un punt amb gust de Primera Divisió.

La Grama se jugaba la permanencia en Primera División y le bastaba con sumar un empate. Los colomenses estuvieron muy serios todo el partido, sin dormirse y siempre por delante en el marcador. José Antonio adelantó a la Grama, empató el Martinenc y antes del descanso Hugo puso por delante a los suyos. En la segunda mitad el Martinenc volvió a empatar. Marcos puso por delante nuevamente a la Grama y a falta de un minuto para el final un golazo de falta de los visitantes puso el definitivo 3-3 en el marcador. Un punto con sabor a Primera División.

BENJAMÍ C 0-2 CF Montañesa

Gran partit de la Grama contra el segon classificat per finalitzar una gran temporada 2017/18. Els colomencs van fer molt bé les coses, competint a gran nivell. Durant el primer quart la Grama no va deixar sortir a la Montañesa del seu camp, atac i més atac però la pilota no va voler entrar. En l’últim quart els visitants es van emportar el partit amb un gol de córner i de falta.

Gran partido de la Grama contra el segundo clasificado para finalizar una gran temporada 2017/18. Los colomenses hicieron muy bien las cosas, compitiendo a gran nivel. Durante el primer cuarto la Grama no dejó salir a la Montañesa de su campo, ataque y más ataque pero el balón no quiso entrar. En el último cuarto los visitantes se llevaron el partido con un gol de córner y de falta.

BENJAMÍ D 3-8 UB Catalonia B

Partit en què cap dels dos equips es jugava res. La major qualitat dels visitants va posar una gran distància en el marcador en un partit de moltes transicions. La Grama va marcar els seus gols per mitjà d’Eric, Kevin i Samuel. Amb aquesta derrota s’acaba la temporada.

Partido en el que ninguno de los dos equipos se jugaba nada. La mayor calidad de los visitantes puso una gran distancia en el marcador en un partido de muchas transiciones. La Grama marcó sus goles por medio de Eric, Kevin y Samuel. Con esta derrota se termina la temporada.

FC Can Buxeres B 5-1 BENJAMÍ E

Partit complicat per a la Grama que es va enfrontar al sisè classificat. Els locals es van mostrar ben ordenats i els seus jugadors havien micha qualitat, tot i així la Grama amb una actitud molt bona encaixar només dos gols a la primera meitat i va aconseguir reduir distàncies en el tercer quart amb gol d’Oriol.

Partido complicado para la Grama que se enfrentó al sexto clasificado. Los locales se mostraron bien ordenados y sus jugadores tenían micha calidad, aún así la Grama con una actitud muy buena encajó solamente dos goles en la primera mitad y consiguió reducir distancias en el tercer cuarto con gol de Oriol.

BENJAMÍ F 3-4 CF Racing Vallbona 

Injust resultat pels mèrits d’un i altre equip. La Grama va merèixer alguna cosa més però el mal inici de partit amb un 0-3 en contra, per propis errors, els pes molt. Una gran segona meitat els colomencs els va portar a quedar-se molt a prop d’empatar el partit.

Injusto resultado por los méritos de uno y otro equipo. La Grama mereció algo más pero el mal inicio de partido con un 0-3 en contra, por propios errores, les peso mucho. Una gran segunda mitad los colomenses les llevó a quedarse muy cerquita de empatar el partido.

BENJAMÍ G 3-8 EF Ángel Pedraza C

Penúltim partit de lliga on els colomencs van començar molt fort, pressionant i arribant a anar-se’n al descans amb resultat favorable de 2-1. Sense canvis, amb només 7 jugadors, la Grama va aguantar però conforme va avançar la segona meitat el cansament els va pas factura en el resultat final.

Penúltimo partido de liga donde los colomenses empezaron muy fuerte, apretando y llegando a marcharse al descanso con resultado favorable de 2-1. Sin cambios, con solamente 7 jugadores, la Grama aguantó pero conforme avanzó la segunda mitad el cansancio les paso factura en el resultado final.