Resums dels equips Benjamins (18 i 19 de novembre)

CF Igualada C 2-1 BENJAMÍ B

L’equip de Toni Sánchez no va poder treure res positiu de la seva visita a l’Estadi Les Comes. Partit molt competit per ambdós conjunts, José Antonio va marcar per a la Grama però la victòria es va decantar del costat local en un contraatac.

El equipo de Toni Sánchez no pudo sacar nada positivo de su visita al Estadi Les Comes. Partido muy competido por ambos conjuntos, José Antonio marcó para la Grama pero la victoria se decantó del lado local en un contraataque.

BENJAMÍ D 5-2 Tecnofutbol C

Cheongyong en una gran jugada va obrir el marcador per a la Grama. Samuel en una jugada personal va marcar el segon i l’equip visitant va retallar diferències en el tram final de la primera part. A la segona meitat no hi va haver més color que el blau de la Fundació. Samuel en dues ocasions i Izan van augmentar el marcador a un 5-1. El resultat va ser maquillat amb un gol en l’últim minut per part de l’equip visitant.

Cheongyong en una gran jugada abrió el marcador para la Grama. Samuel en una jugada personal marcó el segundo y el equipo visitante recortó diferencias en el tramo final de la primera parte. En la segunda mitad no hubo mas color que el azul de la Fundació. Samuel en dos ocasiones e Izan aumentaron el marcador a un 5-1. El resultado fue maquillado con un gol en el último minuto por parte del equipo visitante.

BENJAMÍ E 4-5 AE La Salut Pere Gol D

Partit molt emocionant i igualat a Les Oliveres que s’acabaria portant l’equip de Badalona. Tots dos equips van sumar moltes ocasions de gol i qualsevol dels dos van poder endur-se els tres punts.

Partido muy emocionante e igualado en Les Oliveres que se acabaría llevando el equipo de Badalona. Ambos equipos sumaron muchas ocasiones de gol y cualquiera de los dos pudieron llevarse los tres puntos.

 

FC Can Buxeres 4-3 BENJAMÍ F

Va començar molt fort la Grama amb un munt d’ocasions i marxant al descans guanyant 0-2. Segona meitat totalment diferent, els colomencs es van relaxar i els locals van empatar en el tercer quart. En l’últim la Grama va tornar a posar-se per davant en el marcador però en tres minuts el Can Buxeres li va donar la volta al marcador.

Empezó muy fuerte la Grama con un montón de ocasiones y marchando al descanso ganando 0-2. Segunda mitad totalmente diferente, los colomenses se relajaron y los locales empataron en el tercer cuarto. En el último la Grama volvió a ponerse por delante en el marcador pero en tres minutos el Can Buxeres le dio la vuelta al marcador.

 
Young Talent Badalona Sud 6-1 BENJAMÍ G

L’equip de Badalona va ser molt superior als colomencs. El conjunt visitant ho va intentar i va lluitar però sense cap sort.

El equipo de Badalona fue muy superior a los colomenses. El conjunto visitante lo intentó y luchó pero sin ninguna suerte.