Resums dels equips Benjamins (16 i 17 de desembre)

BENJAMÍ A 4-0 CF Unificación Llefià

Partit molt important on el nostre benjamí podria acabar l’any fent ple en els seus tres últims partits. El partit va ser un control total de la Fundació on des del primer fins a l’últim minut van ser els que van manar durant tot el partit. La Grama es va avançar després d’un golàs de falta d’Omar. Després va marcar Alan a pilota parada (2-0). El partit seguia amb domini local on el rival va xutar 2 cops a porta i sense perill, després de diverses ocasions de la Grama, Omar va marcar un altre gol per signar el seu doblet (3-0). I per tancar el marcador Alan també va tancar el seu doblet.

Partido muy importante donde nuestro benjamín podría terminar el año haciendo pleno en sus tres últimos partidos. El partido fue un control total de la Fundació donde desde el primer hasta el último minuto fueron los que mandaron durante todo el partido. La Grama se adelantó tras un golazo de falta de Omar. Luego marcó Alan a balón parado (2-0). El partido seguía con dominio local donde el rival chutó 2 veces a puerta y sin peligro, tras varias ocasiones de la Grama, Omar marcó otro gol para firmar su doblete (3-0). Y para cerrar el marcador Alan también cerró su doblete.

PB Collblanc-Sants 2-2 BENJAMÍ B 

Bon inici de l’equip local però amb el pas dels minuts la Grama es va anar fent superior fins a aconseguir anotar el 0-1, obra d’Arnau. Segon quart amb ocasions per a tots dos conjunts i en un rebot d’un córner arribaria l’empat. A la segona meitat dues cambres molt igualats, la Grama es va avançar amb un golàs de Marcel i en la següent jugada arribaria l’empat.

Buen inicio del equipo local pero con el paso de los minutos la Grama se fue haciendo superior hasta conseguir anotar el 0-1, obra de Arnau. Segundo cuarto con ocasiones para ambos conjuntos y en un rebote de un córner llegaría el empate. En la segunda mitad dos cuartos muy igualados, la Grama se adelantó con un golazo de Marcel y en la siguiente jugada llegaría el empate.

CF Imperio 3-0 BENJAMÍ C

La Grama no va saber contrarestar el joc directe del rival així com als seus jugadors agressiu intentant recuperar la pilota. Primera part bastant bona dels colomencs però en la segona no van estar al nivell, deixant espais al seu rival facilitant els seus atacs.

La Grama no supo contrarrestar el juego directo del rival así como a sus jugadores agresivo intentando recuperar el balón. Primera parte bastante buena de los colomenses pero en la segunda no estuvieron al nivel, dejando espacios a su rival facilitando sus ataques.

La Salut Pere Gol 7-4 BENJAMÍ D

Primer quart per oblidar dels de Santa Coloma en el qual en 5 rematades han rebut 5 gols. En el segon i tercer quart la Grama ha reaccionat i s’ha posat 5-3, amb un gol de Cheongyong i dues d’Iker. Quan semblava que el 5-4 era a prop, un gol de falta dels locals va posar el 6-3. Izan va tornar a retallar distàncies i el partit va acabar amb el setè gol local al contraatac.

Primer cuarto para olvidar de los de Santa Coloma en el que en 5 remates han recibido 5 goles. En el segundo y tercer cuarto la Grama ha reaccionado y se ha puesto 5-3, con un gol de Cheongyong y dos de Iker. Cuando parecía que el 5-4 estaba cerca, un gol de falta de los locales puso el 6-3. Izan volvió a recortar distancias y el partido terminó con el séptimo gol local al contragolpe.

BENJAMÍ E 1-7 RCD Espanyol

Partit en el qual és rival és superior però tot i així la Grama va estar molt bé quant a les seves possibilitats. És un equip fet per aprendre i divertir-se dia a dia i en el partit van complir l’objectiu. Els resultats aniran llegant a poc a poc.

Partido en el que es rival es superior pero aún así la Grama estuvo muy bien en cuanto a sus posibilidades. Es un equipo hecho para aprender y divertirse día a día y en el partido cumplieron el objetivo. Los resultados irán legando poco a poco.

AE PB Collblanc-Sants C 6-0 BENJAMÍ F

Malgrat el voluminós resultat els locals no van ser tan superiors a la Grama, Collblanc va ser molt més efectiu que un equip colomencs que va enviar les seves ocasions contra el porter, el pal o directament fora.

Pese al abultado resultado los locales no fueron tan superiores a la Grama, Collblanc fue mucho más efectivo que un equipo colomenses que envió sus ocasiones contra el portero, el palo o directamente fuera.

BENJAMÍ G 1-7 CP Sarrià

La Grama va començar molt bé el partit creant diverses ocasions. En el primer tret visitant arribaria el 0-1 i a partir d’aquí tot va canviar, els colomencs no van saber que fer i al Sarrià li va sortir tot fent molt de mal.

La Grama empezó muy bien el partido creando diversas ocasiones. En el primer disparo visitante llegaría el 0-1 y a partir de ahí todo cambió, los colomenses no supieron que hacer y al Sarrià le salió todo haciendo mucho daño.