Resums dels equips Alevins (3 i 4 de març)

ALEVÍ A 4-0 CF Badalona B

Partit molt bo de la Grama davant un rival que es va replegar i això va fer que li costarà molt als locals. Es van marxar al descans 2-0 amb gols d’Omar i Adrià. A la segona meitat va seguir dominant els de Santa Coloma, van millorar el seu joc i Kevin Alexander i Alfredo Alain van augmentar l’avantatge.

Partido muy bueno de la Grama ante un rival que se replegó y eso hizo que le costará mucho a los locales. Se marcharon al descanso 2-0 con goles de Omar y Adrià. En la segunda mitad siguió dominando los de Santa Coloma, mejoraron su juego y Kevin Alexander y Alfredo Alain aumentaron la ventaja.

ALEVÍ B 1-6 CF Escuela Performance

Derrota de la Grama en un mal partit davant un equip que com la Grama es troba a la meitat de taula i que tenia tres punts menys que els blaus. Un gol al minut 1 i un altre en el 3 van decantar la cosa del costat visitant, Hugo va posar el 1-4 abans del descans. Finalment no van poder fer res i és la quarta jornada consecutiva sense guanyar d’un equip que ho intenta però no aconsegueix donar amb la tecla.

Derrota de la Grama en un mal partido ante un equipo que como la Grama se encuentra en mitad de tabla y que tenía tres puntos menos que los azules. Un gol en el minuto 1 y otro en el 3 decantaron la cosa del lado visitante, Hugo puso el 1-4 antes del descanso. Finalmente no pudieron hacer nada y es la cuarta jornada consecutiva sin ganar de un equipo que lo intenta pero no consigue dar con la tecla.

PB Cinc Copes 1-7 ALEVÍ C

Partit dominat per la Grama en totes les seves facetes com així es va reflectir en el resultat final. Partit molt complet per part dels blaus que van jugar molt seriosos i intensos. Miquel i Yerik en dues ocasions, Josep, Xavier i Vincenzo van marcar els gols de la Grama.

Partido dominado por la Grama en todas sus facetas como así se reflejó en el resultado final. Partido muy completo por parte de los azules que jugaron muy serios e intensos. Miquel y Yerik en dos ocasiones, José, Xavier y Vincenzo marcaron los goles de la Grama.

ALEVÍ D 3-7 FC Martinenc E

Un primer quart molt dolent de la Grama va posar el partit en 0-4. Els colomencs van haver d’anar sempre a contra corrent, van arribar a posar-se 3-5 però finalment no van poder sumar remeiar el primer temps.

Un primer cuarto muy malo de la Grama puso el partido en 0-4. Los colomenses tuvieron que ir siempre a contracorriente, llegaron a ponerse 3-5 pero finalmente no pudieron sumar remediar el primer tiempo.

ALEVÍ E 1-7 FP CE Júpiter D

Derrota inesperada de la Grama que es va avançar al marcador per mitjà de Cristian. Els colomencs van marxar al descans 1-3 i en la segona meitat l’efectivitat i el bon treball del rival van acabar amb tota opció local.

Derrota inesperada de la Grama que se adelantó en el marcador por medio de Cristian. Los colomenses se marcharon al descanso 1-3 y en la segunda mitad la efectividad y el buen trabajo del rival terminaron con toda opción local.

Vila Olímpica K 2-10 ALEVÍ F

Partit fàcil i ben controlat des del principi per la Grama. Els blaus van moure la pilota amb criteri i sempre es va poder veure un equip molt còmode. El primer gol local va ser de falta i el segon un mal enteniment del defensa i el porter per la resta molt bé l’equip. Quan el camp és gran la Grama juga molt còmoda.

Partido fácil y bien controlado desde el principio por la Grama. Los azules movieron el balón con criterio y siempre se pudo ver un equipo muy cómodo. El primer gol local fue de falta y el segundo un mal entendimiento del defensa y el portero por lo demás muy bien el equipo. Cuando el campo es grande la Grama juega muy cómoda.

ALEVÍ G 9-11 CE Canyelles

A pilota aturada el conjunt visitant va marcar els seus tres primers gols, Alex Prats va fer el gol local al 1-3 del primer quart. En el segon Kevin amb dos gols empatava per a la Grama i en un contraatac arribaria el 4-3, obra de Joel. Després d’això la Grama es va topar dues vegades amb el travesser i un gol anul·lat per un fora de joc molt polèmic. Abans del descans arribaria el 4-4. Segona meitat espectacular amb gols per a un i altre bàndol, a tot això els visitants van tenir la sort de cara en veure com l’àrbitre va concedir dos gols en possible fora de joc.

A balón parado el conjunto visitante marcó sus tres primeros goles, Alex Prados hizo el gol local en el 1-3 del primer cuarto. En el segundo Kevin con dos goles empataba para la Grama y en un contraataque llegaría el 4-3, obra de Joel. Tras eso la Grama se topó dos veces con el larguero y un gol anulado por un fuera de juego muy polémico. Antes del descanso llegaría el 4-4. Segunda mitad espectacular con goles para uno y otro bando, a todo esto los visitantes tuvieron la suerte de cara al ver como el árbitro concedió dos goles en posible fuera de juego.