Resums dels equips Alevins (29 i 30 de setembre)

30/09/2018

FF Badalona C 2-2 ALEVÍ A

Partit molt competit on els colomencs es van reposar fins a dues vegades del gol rival. Hugo Romero (1-1) a la primera meitat i Rubén Arias (2-2) a falta de 4 minuts per al descans van marcar els gols de la Grama. Després de fer una excel·lent defensa grupal van aconseguir puntuar en un camp complicat.

Partido muy competido donde los colomenses se repusieron hasta en dos ocasiones del gol rival. Hugo Romero (1-1) en la primera mitad y Rubén Arias (2-2) a falta de 4 minutos para el descanso marcaron los goles de la Grama. Tras hacer una excelente defensa grupal consiguieron puntuar en un campo complicado.

FC Martinenc 3-4 ALEVÍ B

Partit molt competit de principi a fi, on els errors defensius dels dos equips van ser el desencadenant més destacat en relació al resultat. La Grama va jugar força bé, generant força ocasions, i encaixant molt poques ocasions, però es van avançar els locals en un servei de banda mal defensat. Els colomencs van remuntar però a falta de 30 segons per acabar el tercer quart va arribar 2-2 de la mateixa manera que l’anterior gol. En l’últim quart la Grama es va estirar amb el 2-4. Faltant cinc minuts per al final va arribar el 3-4, a partir d’aquí els blaus van saber patir per sumar els primers 3 punts de la temporada.

Partido muy competido de principio a fin, donde los errores defensivos de ambos equipos fueron el desencadenante más destacado en relación al resultado. La Grama jugó bastante bien, generando bastantes ocasiones, y encajando muy pocas, sin embargo se adelantaron los locales en un saque de banda mal defendido. Los colomenses remontaron pero a falta de 30 segundos para acabar el tercer cuarto llegó 2-2 de la misma manera que el anterior gol. En el último cuarto la Grama se estiró con el 2-4. Faltando cinco minutos para el final llegó el 3-4, a partir de ahí los azules supieron sufrir para sumar los primeros 3 puntos de la temporada.

[divider]

UB Catalonia C 2-5 ALEVÍ C

Gran victòria de l’Aleví C en l’inici de Lliga. Partit complicat davant un equip de segon any en un camp bastant petit. La Grama va pecar en l’inici del seu joc combinatiu encaixant el 1-0. La reacció colomencs va ser immediata adaptant-se al terreny de joc, sent menys combinatiu i més directes i així va ser com Izan des d’una gran galopada faria l’empat. A partir d’aquí la Grama va començar a interpretar i manejar el partit. Després d’una recuperació Biel marcaria un autèntic golàs al pal llarg del porter (1-2) i en una jugada d’estratègia Izan marcaria de cap el tercer. Catalonia es va ficar una altra vegada de ple en el partit amb un gol, i el xoc es va igualar. Després d’un centre d’Izan al segon pal arribaria el gol de César (2-4) i ja en els minuts finals Manu va tancar el partit amb una definició perfecta al porter. Bones sensacions dels nostres alevins.

Gran victoria del Alevín C en el inicio liguero. Partido complicado ante un equipo de segundo año en un campo bastante pequeño. La Grama pecó en el inicio de su juego combinativo encajando el 1-0. La reacción colomenses fue inmediata adaptándose al terreno de juego, siendo menos combinativo y más directos y así fue como Izan desde una gran galopada haría el empate. A partir de ahí la Grama empezó a interpretar y manejar el partido. Tras una recuperación Biel marcaría un auténtico golazo al palo largo del portero (1-2) y en una jugada de estrategia Izan marcaría de cabeza el tercero. Catalonia se metió otra vez de pleno en el partido con un gol, y el choque se igualó. Tras un centro de Izan al segundo palo llegaría el gol de César (2-4) y ya en los minutos finales Manu cerró el partido con una definición perfecta al portero. Buenas sensaciones de nuestros alevines.

[divider]

UE Sants 6-3 ALEVÍ D

Inici elèctric de partit amb tres gols en els primers 6 minuts. Es van avançar els locals però la Grama va ser capaç de donar-li la volta al marcador amb doblet de David Gràcia. Estava sent un bon partit de la Fundació però en la segona meitat tot es va torçar, alguns errors van costar gols i els de Barcelona van remuntar a un 6-2. Raúl Rodríguez va tancar el partit.

Inicio eléctrico de partido con tres goles en los primeros 6 minutos. Se adelantaron los locales pero la Grama fue capaz de darle la vuelta al marcador con doblete de David Gracia. Estaba siendo un buen partido de la Fundació pero en la segunda mitad todo se torció, algunos fallos costaron goles y los de Barcelona remontaron a un 6-2. Raúl Rodríguez cerró el partido.