Resums dels equips Alevins (24 i 25 de febrer)

FC Martinenc 5-4 ALEVÍ A

Els colomencs van tenir al davant un rival molt difícil. La Grama va estar sempre per davant en el marcador però no van saber aguantar el resultat. Els colomencs van marxar al descans guanyant 1-2 gràcies a dos gols en pròpia porta (0-1 i 1-2). A la segona meitat van ampliar l’avantatge fins a dues vegades (1-3 i 2-4) però en el tram final arribaria la remuntada guanyadora del Martinenc.

Los colomenses tuvieron delante un rival muy difícil. La Grama estuvo siempre por delante en el marcador pero no supieron aguantar el resultado. Los colomenses se marcharon al descanso ganando 1-2 gracias a dos goles en propia puerta (0-1 y 1-2). En la segunda mitad ampliaron la ventaja hasta dos veces (1-3 y 2-4) pero en el tramo final llegaría la remontada ganadora del Martinenc.

EF Premier Barcelona 10-0 ALEVÍ B

La Grama va començar molt bé el partit amb la pressió molt alta per tapar la sortida de pilota del rival. Però encara amb tot davant van tenir al millor equip de la categoria que es va fer notar. Els colomencs van deixar molt bona imatge tot i el voluminós resultat final.

La Grama empezó muy bien el partido con la presión muy alta para tapar la salida de balón del rival. Pero aún con todo delante tuvieron al mejor equipo de la categoría que se hizo notar. Los colomenses dejaron muy buena imagen pese al abultado resultado final.

AE PB Collblanc Sants B 7-5 ALEVÍ C

Els colomencs van fer un primer quart espectacular amb una bona sortida de pilota i pressió perfecta arribant a posar-se 1-3 al marcador. Collblanc es va veure obligat a fer marcatge a l’home en tot el camp i llavors la Grama va entrar en problemes. Un equip molt físic de segon any amb bons jugadors que va fer que tot l’esforç de la Fundació no tingués recompensa.

Los colomenses hicieron un primer cuarto espectacular con una buena salida de balón y presión perfecta llegando a ponerse 1-3 al marcador. Collblanc se vio obligado a hacer marcaje al hombre en todo el campo y entonces la Grama entró en problemas. Un equipo muy físico de segundo año con buenos jugadores que hizo que todo el esfuerzo de la Fundació no tuviera recompensa.

CF Imperio 4-1 ALEVÍ D

El derbi se’l van endur els locals en un partit per oblidar de la Grama. L’Imperio va saber aprofitar les seves oportunitats marcant 3 dels 4 a pilota parada. Per la seva banda la Grama va fallar moltes ocasions i va tenir molt mala sort (3 pals i 2 travessers), la pilota no va voler entrar.

El derbi se lo llevaron los locales en un partido para olvidar de la Grama. El Imperio supo aprovechar sus oportunidades marcando 3 de los 4 a balón parado. Por su parte la Grama falló muchas ocasiones y tuvo muy mala suerte (3 palos y 2 largueros), la pelota no quiso entrar.

FC Sant Martí Condal C 3-4 ALEVÍ E

Primer partit de la segona volta i la Grama va tenir un partit molt renyit on els petits detalls van decidir la victòria del costat blau. Els colomencs van remuntar el gol inicial i des d’aquest moment sempre van manar l’electrònic. Els gols de Cristian amb un hat-trick i Izan van donar la victòria.

Primer partido de la segunda vuelta y la Grama tuvo un partido muy reñido donde los pequeños detalles decidieron la victoria del lado azul. Los colomenses remontaron el gol inicial y desde ese momento siempre mandaron el electronico. Los goles de Cristian con un hat-trick e Izan dieron la victoria.

ALEVÍ F 4-7 Les Corts de Barcelona B

Molta igualtat en la primera meitat i resultat ajustat de 4-3. Després del descans la Grama va baixar el ritme i el seu rival va fer molt de mal amb llançament amunt que van portar a un 4-7 al final del tercer quart. En l’últim quart els colomencs van tenir ocasions per acostar-se en el marcador però no van aconseguir cap gol.

Mucha igualdad en la primera mitad y resultado ajustado de 4-3. Tras el descanso la Grama bajó el ritmo y su rival hizo mucho daño con lanzamiento arriba que llevaron a un 4-7 al final del tercer cuarto. En el último cuarto los colomenses tuvieron ocasiones para acercarse en el marcador pero no consiguieron ningún gol.

CF Singuerlín C 6-3 ALEVÍ G

El derbi se’l van emportar els franjiverdes qui van anar al descans dos gols per sobre (3-1), Kapcer va retallar distàncies per a la Grama. A la segona meitat arribaria el quart, Adri des de fora de l’àrea va retallar distàncies però de res va servir doncs els locals van marcar dos gols i ja Kilian va tancar la victòria.

El derbi se lo llevaron los franjiverdes quienes fueron al descanso dos goles por encima (3-1), Kapcer recortó distancias para la Grama. En la segunda mitad llegaría el cuarto, Adri desde fuera del área recortó distancias pero de nada sirvió pues los locales marcaron dos goles y ya Kilian cerró la victoria.