Resums dels equips Alevins (21 i 22 d’abril)

22/04/2018

ALEVÍ A 1-2 CE Mercantil C

Molt bon partit de la Grama que va ser la clara dominadora, generant moltes ocasions i sense que el rival tingués moltes ocasions. Dos gols matiners van posar el partit difícil als colomencs que van retallar distàncies i van estar vius fins a l’últim minut.

Muy buen partido de la Grama que fue la clara dominadora, generando muchas ocasiones y sin que el rival tuviera muchas ocasiones. Dos goles tempraneros pusieron el partido difícil a los colomenses que recortaron distancias y estuvieron vivos hasta el último minuto.

[divider]

Vila Olímpica B 3-2 ALEVÍ B

La Fundació va jugar força bé, amb molt bona actitud i ganes de guanyar de principi a fi. Els colomencs van lluitar fins al final però no van tenir la sort de costat ja que el tercer gol local va ser en fora de joc. Jacob Ferrer: «Molt contents amb l’actitud dels nens però si que és cert que estem en una situació molt complicada».

La Fundació jugó bastante bien, con muy buena actitud y ganas de ganar de principio a fin. Los colomenses lucharon hasta el final pero no tuvieron la suerte de lado pues el tercer gol local fue en fuera de juego. Jacob Ferrer: «Muy contentos con la actitud de los niños pero si que es cierto que estamos en una situación muy complicada».

[divider]

PB Anguera B 0-2 ALEVÍ C

Partit molt seriós dels colomencs que amb prou feines li va donar oportunitats a l’equip contrari. La Grama va desplegar molta intensitat en el joc amb un ritme de pilota molt alt que els va permetre tenir multitud d’ocasions. Els gols van arribar, tots dos, a pilota aturada.

Partido muy serio de los colomenses que apenas le dio oportunidades al equipo contrario. La Grama desplegó mucha intensidad en el juego con un ritmo de balón muy alto que les permitió tener multitud de ocasiones. Los goles llegaron, ambos, a balón parado.

[divider]

EF Premier Barcelona C 5-3 ALEVÍ D

La sorpresa va saltar a Canyelles amb la victòria del penúltim classificat que es va mostrar més encertat de cara a porta que la Grama en un partit igualat. Rubén i Ramiro van posar un 0-2 per als colomencs però la Premier va ser capaç de donar-li la volta (4-2). Joel va acostar a la Grama però el cinquè gol local arribaria poc després.

La sorpresa saltó en Canyelles con la victoria del penúltimo clasificado que se mostró más acertado de cara a puerta que la Grama en un partido igualado. Rubén y Ramiro pusieron un 0-2 para los colomenses pero la Premier fue capaz de darle la vuelta (4-2). Joel acercó a la Grama pero el quinto gol local llegaría poco después.

[divider]

ALEVÍ E 8-5 PB Villaverde-Penitents

Partit on els colomencs van començar perdent 0-2. La Grama va ser capaç d’empatar abans del descans ia la segona meitat van ser molt superiors al seu rivals. Bon futbol dels locals i perfectes en tots els aspectes del joc, victòria merescuda.

Partido donde los colomenses empezaron perdiendo 0-2. La Grama fue capaz de empatar antes del descanso y en la segunda mitad fueron muy superiores a su rivales. Buen fútbol de los locales y perfectos en todos los aspectos del juego, victoria merecida.

Stoitchkov Barcelona B 5-4 ALEVÍ G

La Grama va tenir molt mala sort en un partit dominat totalment per ells on l’efectivitat del contrari es va fer notar en el resultat final. Kapcer va avançar als colomencs però l’empat arribaria en el primer xut local, de falta remuntarien. Joel d’falta empatar i novament els locals es van tornar a avançar. Kilian va empatar, Stoitchkov es posaria 4-3 i en pròpia porta empatava la Grama. Els visitants van fallar ocasions clares, van encaixar el 5-4 i bolcats en atac no van trobar el 5-5.

La Grama tuvo muy mala suerte en un partido dominado totalmente por ellos donde la efectividad del contrario se hizo notar en el resultado final. Kapcer adelantó a los colomenses pero el empate llegaría en el primer disparo local, de falta remontarían. Joel de falta empató y nuevamente los locales se volvieron a adelantar. Kilian empató, Stoitchkov se pondría 4-3 y en propia puerta empataba la Grama. Los visitantes fallaron ocasiones claras, encajaron el 5-4 y volcados en ataque no encontraron el 5-5.