Resums dels equips Alevins (2 i 3 de juny)

CE Europa B 5-4 ALEVÍ A 

Partit complicat sobre el paper per a la Grama ja que jugaven al camp del segon classificat ia més necessitaven guanyar per assolir el ascens. La Grama va competir en tots els sentits fins al final, fent pressió intensa i buscant transicions ràpides aconseguint que l’Europa es sentís incòmode a l’hora de jugar. La Grama va ser capaç de remuntar el resultat advers dels 2 primers quarts i posar-se per amunt sobre el marcador arribant a l’últim quart amb avantatge. Final del partit amb l’Europa bolcat en atac i la Grama sense finalitzar les seves ocasions, al final els locals van aconseguir imposar-se i endur-se la victòria. Amb aquest gran partit acaba la temporada l’equip.

Partido complicado sobre el papel para la Grama ya que jugaban en el campo del segundo clasificado y además necesitaban ganar para logar el ascenso. La Grama compitió en todos los sentidos hasta el final, haciendo presión intensa y buscando transiciones rápidas consiguiendo que el Europa se sintiera incómodo a la hora de jugar. La Grama fue capaz de remontar el resultado adverso de los 2 primeros cuartos y ponerse por arriba sobre el marcador llegando al último cuarto con ventaja. Final del partido con el Europa volcado en ataque y la Grama sin finalizar sus ocasiones, al final los locales consiguieron imponerse y llevarse la victoria. Con este partidazo termina la temporada el equipo.

CF Badalona C 4-2 ALEVÍ B

Cap dels dos equips es jugaven res ja que arribaven a l’última jornada de lliga ja salvats. Primers dos quarts molt suaus jugant tots dos amb poca intensitat, el Badalona va marxar al descans 1-0 després prémer una miqueta més. En el tercer quart els locals van prémer molt més ampliant l’avantatge a un 3-0. A l’inici de l’últim quart arribaria el 4-0, llavors va despertar la Grama per anotar dos gols (Jules i Hugo).

Ninguno de los dos equipos se jugaban nada ya que llegaban a la última jornada de liga ya salvados. Primeros dos cuartos muy suaves jugando ambos con poca intensidad, el Badalona se marchó al descanso 1-0 tras apretar un poquito más. En el tercer cuarto los locales apretaron mucho más ampliando la ventaja a un 3-0. Al inicio del último cuarto llegaría el 4-0, entonces despertó la Grama para anotar dos goles (Jules y Hugo).

CF Montañesa 0-3 ALEVÍ C

Partit molt bonic per acabar la temporada amb victòria davant l’últim classificat. Dos gols de Yerik i un de Eric va donar la victòria a l’equip colomenc.

Partido muy bonito para acabar la temporada con victoria ante el último clasificado. Dos goles de Yerik y uno de Eric dio la victoria al equipo colomense.

CD Pomar 3-4 ALEVÍ D

Molt bon partit de la Grama que es va saldar amb una gran victòria per tancar la temporada. Partit igualat que es va decantar favorable als colomencs gràcies a un gol de córner d’estratègia. Ramiro, Alex, Íker i Manel van donar els gols de la Fundació.

Muy buen partido de la Grama que se saldó con una gran victoria para cerrar la temporada. Partido igualado que se decantó favorable a los colomenses gracias a un gol de córner de estrategia. Ramiro, Alex, Íker y Manel dieron los goles de la Fundació.

ALEVÍ E 8-1 CE Canyelles B

Partit entre equips de la part alta on la Grama va imposar el seu joc i la seva qualitat fent-se amb la possessió i sent el gran dominador. Cristian amb quatre gols, Kevin amb un doblet, Alex i Erik van posar els gols locals al Municipal de Les Oliveres. La propera jornada l’equip descansa amb el que aquest partit va ser el seu comiat de temporada.

Partido entre equipos de la parte alta donde la Grama impuso su juego y su calidad haciéndose con la posesión y siendo el gran dominador. Cristian con cuatro goles, Kevin con un doblete, Alex y Erik pusieron los goles locales en el Municipal de Les Oliveres. La próxima jornada el equipo descansa con lo que este partido fue su despedida de temporada.

ALEVÍ F 3-12 CP Sarrià E

Primera meitat molt igualada amb la Grama tenint més possessió i ocasions, els colomencs van moure la pilota amb criteri però sense sort de cara a gol. Al descans el marcador reflectia un 2-2. A la segona part hi va haver desastre dels locals, a la Grama no li sortia res i al final del tercer quart ja estava el xoc sentenciat (2-7). En l’últim quart ja sense forces i enfonsats la Grama va encaixar la resta de gols.

Primera mitad muy igualada con la Grama teniendo más posesión y ocasiones, los colomenses movieron el balón con criterio pero sin suerte de cara a gol. Al descanso el marcador reflejaba un 2-2. En la segunda parte hubo debacle de los locales, a la Grama no le salía nada y al término del tercer cuarto ya estaba el choque sentenciado (2-7). En el último cuarto ya sin fuerzas y hundidos la Grama encajó el resto de goles.

CD Pomar B 7-2 ALEVÍ G

Primer quart per als de Badalona que es van posar 3-0 deixant als colomencs contra les cordes. Kilian va retallar distàncies però de res va servir doncs més tard va arribar el 4-1, Kevin va fer el segon gol de la Grama i ja després van caure més gols locals. No va ser un bon partit el d’un equip que la setmana vinent acomiada la temporada i ho voldrà fer amb victòria.

Primer cuarto para los de Badalona que se pusieron 3-0 dejando a los colomenses contra las cuerdas. Kilian recortó distancias pero de nada sirvió pues más tarde llegó el 4-1, Kevin hizo el segundo gol de la Grama y ya después cayeron más goles locales. No fue un buen partido el de un equipo que la semana que viene despide la temporada y lo querrá hacer con victoria.