Resums dels equips Alevins (18 i 19 de novembre)

ALEVÍ A 1-3 UD Cornellà D

Dos errors de la Grama van posar aviat un 0-2 en contra. La Grama va reaccionar marcant un gol, optant així a la remuntada i generant moltes ocasions però sense trobar l’empat. En un contraatac arribaria el 1-3 llevant les opcions de remuntada. Les ocasions de la Grama van seguir arribant però no van trobar el camí de la porteria.

Dos errores de la Grama pusieron pronto un 0-2 en contra. La Grama reaccionó marcando un gol, optando así a la remontada y generando muchas ocasiones pero sin encontrar el empate. En un contraataque llegaría el 1-3 quitando las opciones de remontada. Las ocasiones de la Grama siguieron llegando pero no encontraron el camino de la portería.

ALEVÍ B 7-2 Tecnofutbol CF

Tot i començar el partit perdent amb un corner, la reacció posterior de la Fundació va estar molt bona, marxant al descans amb un resultat de 5-1. A la segona part la Grama va seguir treballant el partit amb intensitat i guanyant duels. Finalment van aconseguir una victòria molt i molt important i que ens dona aire per la setmana que ve rebre un altre rival directe.

A pesar de empezar el partido perdiendo con un corner, la reacción posterior de la Fundación estuvo muy buena, marchando al descanso con un resultado de 5-1. En la segunda parte la Grama siguió trabajando el partido con intensidad y ganando duelos. Finalmente consiguieron una victoria muy, muy importante y que nos da aire para la próxima semana recibir otro rival directo.

Tecnofutbol B 8-5 ALEVÍ C

Partit molt competit de la Grama davant d’un dels líders de la categoria. Al descans van marxar amb resultat de 2-2. Un tercer quart amb diversos errors individuals va fer la diferència en el marcador. Christian González: “En les pròximes setmanes ens enfrontem contra rivals del nostre nivell, ja que ja hem jugat contra tots els favorits, per tant, estic segur que els resultats arribaran aviat.”

Partido muy competido de la Grama ante uno de los líderes de la categoría. Al descanso se marcharon con resultado de 2-2. Un tercer cuarto con varios errores individuales hizo la diferencia en el marcador. Christian González: “En las próximas semanas nos enfrentamos contra rivales de nuestro nivel, ya que ya hemos jugado contra todos los favoritos, por lo tanto, estoy seguro que los resultados llegaran pronto.”

ALEVÍ D 6-1 Trajana-PB Sant Just

Partit còmode per a la Fundació que es va avançar molt aviat al marcador. A partir del 2-0 els colomencs van saber trobar espais per moure la pilota i poder generar més ocasions fins arribar a un resultat molt gran.

Partido cómodo para la Fundació que se adelantó muy pronto en el marcador. A partir del 2-0 los colomenses supieron encontrar espacios para mover el balón y poder generar más ocasiones hasta llegar a un resultado muy grande.

 

ALEVÍ E 5-4 Salesians Bosco-Horta CE

Els colomencs van treure la força per lluitar cada pilota i no donar per perdut un partit que se’ls va posar al final del primer quart 0-3. Els gols de Cristián i Kevin van acostar al marcador a la Grama abans del descans. A la segona meitat Erik va empatar i immediatament arribaria el 3-4 del rival. Novament la Fundació per darrere no es va rendir i els gols de Kevin i Guillem van donar la remuntada final.

Los colomenses sacaron la garra para luchar cada pelota y no dar por perdido un partido que se les puso al final del primer cuarto 0-3. Los goles de Cristián y Kevin acercaron en el marcador a la Grama antes del descanso. En la segunda mitad Erik empató e inmediatamente llegaría el 3-4 del rival. Nuevamente la Fundació por detrás no se rindió y los goles de Kevin y Guillem dieron la remontada final.

CE L’Hospitalet H 4-8 ALEVÍ F

En el primer quart la Fundació va aguantar estudiant atentament el rival ia més va saber aprofitar molt bé les ocasions que van tenir. En el segon quart van sortir més a l’atac i fent molt de mal, arribant al descans 0-5. Després del pas per vestidors les forces es van igualar i les imprecisions en defensa van ser aprofitades pels locals. L’últim quart va començar amb marcador de 3-7, i va ser igual que l’anterior.

En el primer cuarto la Fundació aguantó estudiando atentamente al rival y además supo aprovechar muy bien las ocasiones que tuvieron. En el segundo cuarto salieron más al ataque y haciendo mucho daño, llegando al descanso 0-5. Tras el paso por vestuarios las fuerzas se igualaron y las imprecisiones en defensa fueron aprovechadas por los locales. El último cuarto empezó con marcador de 3-7, y fue igual que el anterior.