Resums dels equips Alevins (16 i 17 de desembre)

PB Anguera 3-4 ALEVÍ A

Partit molt complicat per a la Grama en un camp molt petit, amb molt de joc directe, accions a pilota aturada i pocs espais. Tot i així els colomencs van estar gairebé tot el partit per sobre en el marcador ja que van haver de patir ja que la Anguera va aconseguir remuntar i va obligar a lluitar molt a una Grama que va remuntar i es va endur els tres punts.

Partido muy complicado para la Grama en un campo muy pequeño, con mucho juego directo, acciones a balón parado y pocos espacios. Aún así los colomenses estuvieron casi todo el partido por encima en el marcador ya que tuvieron que sufrir pues la Anguera consiguió remontar y obligó a luchar mucho a una Grama que remontó y se llevó los tres puntos.

ALEVÍ B 2-2 UB Catalonia

Catalonia, tercer classificat empatats a punts amb Horta, va ser un rival molt complicat. Al primer quart després d’una molt bona pressió a la seva sortida de pilota provocant la errada del seu central, la Grama va robar la pilota i montat la jugada del 0-1. Al segon quart la Fundació va tornar a trobar el camí del gol a través d’un xut a una distància més llunyana. Una primera part molt bona, amb molta intensitat que va provocar que l’equip rival estigués incòmode al camp, tot i haver trobat el gol en una jugada aïllada on el jugador es trobava en situació de fora de joc.

Al tercer quart la Grama va baixar més la intensitat i aixó es va notar, van rebre l’empat a 2 que quedaria al final del partit. Al quart quart, va estar més igualat, però sens gols.

Catalonia, tercer clasificado empatados a puntos con Huerta, fue un rival muy complicado. En el primer cuarto tras una muy buena presión a su salida de balón provocando el error de su central, la Grama robó el balón y montado la jugada del 0-1. En el segundo cuarto la Fundación volvió a encontrar el camino del gol a través de un disparo a una distancia más lejana. Una primera parte muy buena, con mucha intensidad que provocó que el equipo rival estuviera incómodo en el campo, a pesar de haber encontrado el gol en una jugada aislada donde el jugador se encontraba en situación de fuera de juego.

En el tercer cuarto la Grama bajó más la intensidad y eso se notó, recibieron el empate a 2 que quedaría al final del partido. Al cuarto cuarto, estuvo más igualado, pero sin goles.

 

ALEVÍ C 1-4 FP Europa

Partit molt competit, primera meitat per als visitants que van marxar al descans 1-2. A la segona meitat hi va haver més igualtat, la Grama es va acostar en el marcador amb un gol de Xavier però en l’últim quart va sentenciar el Europa amb dos gols.

Partido muy competido, primera mitad para los visitantes que se marcharon al descanso 1-2. En la segunda mitad hubo más igualdad, la Grama se acercó en el marcador con un gol de Xavier pero en el último cuarto sentenció el Europa con dos goles.

ALEVÍ D 1-2 Vila Olímpica

Bon partit de la Fundació competint fins al final davant el líder. Primer quart bastant còmode per als visitants on es van avançar amb 1 gol aviat. En el segon quart els colomencs van prémer una mica més i així van aconseguir marcar, tot i així la Vila Olímpica també va marcar. Segona meitat molt lluitada però l’empat es va resistir.

Buen partido de la Fundació compitiendo hasta el final ante el líder. Primer cuarto bastante cómodo para los visitantes donde se adelantaron con 1 gol pronto. En el segundo cuarto los colomenses apretaron un poco más y así consiguieron marcar, aún así la Vila Olímpica también marcó. Segunda mitad muy luchada pero el empate se resistió.

CF Santa Eulàlia 9-2 ALEVÍ E

Derrota molt voluminosa davant un rival que no perd des de la primera jornada de lliga. Kevin Bedmar va avançar als colomencs en el primer quart però a poc a poc van ser els locals apoderant-se del joc arribant al descans 4-1 i fins i tot arribant a posar-se 9-1 al marcador. Izan va tancar el partit amb el segon gol visitant.

Derrota muy abultada ante un rival que no pierde desde la primera jornada de liga. Kevin Bedmar adelantó a los colomenses en el primer cuarto pero poco a poco fueron los locales apoderándose del juego llegando al descanso 4-1 e incluso llegando a ponerse 9-1 en el marcador. Izan cerró el partido con el segundo gol visitante.

JÚPITER 9-2 ALEVÍ F

La Grama es va topar amb el líder en l’última jornada del 2017. Els colomencs van sortir molt motivats i això es va poder veure en els dos primers quarts amb més ocasions visitants i molt igualat el xoc. En l’última jugada abans del descans arribarà el 0-1 i en la segona meitat la Grama no va aguantar el ritme dels locals.

La Grama se topó con el líder en la última jornada del 2017. Los colomenses salieron muy motivados y eso se pudo ver en los dos primeros cuartos con más ocasiones visitantes y muy igualado el choque. En la última jugada antes del descanso llegará el 0-1 y en la segunda mitad la Grama no aguantó el ritmo de los locales.

ALEVÍ G 4-5 CCD Turó de la Peira 

Partit molt emocionant i competit, amb molts gols però sempre amb els visitants manant. Es van avançar fins en quatre ocasions (0-1, 1-2, 2-3 i 4-5). Kapcer (1-1) i Adri (2-2) van marcar a la primera meitat i el resultat al descans era de 2-4. A la segona meitat un gol en pròpia porta i un Joel va posar el marcador en 4-4. Malauradament a la sortida d’un córner arribaria el gol de la victòria visitant, els que van marcar tots els gols a pilota parada.

Partido muy emocionante y competido, con muchos goles pero siempre con los visitantes mandando. Se adelantaron hasta en cuatro ocasiones (0-1, 1-2, 2-3 y 4-5). Kapcer (1-1) y Adri (2-2) marcaron en la primera mitad y el resultado al descanso era de 2-4. En la segunda mitad un gol en propia puerta y uno de Joel puso el marcador en 4-4. Desgraciadamente en la salida de un córner llegaría el gol de la victoria visitante, quienes marcaron todos los goles a balón parado.