Resultats Tornejos (16 i 17 de juny)

17/06/2018

Abans d’arribar a les vacances d’estiu els nostres equips es comencen a preparar de cara a la temporada 2018/19. Aquesta cap de setmana hem tingut amistosos i tornejos:

CADET E –> Els jugadors de l’Infantil C 17/18 pugen de categoria. En el Torneig jugat al Municipal Can Anglada van ser eliminats a la fase de grups. Van caure per idèntic resultat (1-2) davant Jabac i Sant Cristóbal.

CADET F –> El nou equip de la FE Grama va disputar diumenge el Torneig del Montcada amb èxit en quedar subcampió.

Infantil-Cadet –> Campió del Torneig Sant Fost de Campsentelles.

JUVENIL-CADET A –> Sotscampiones del I Torneig Juvenil-Cadet CF Mollet UE.

ALEVÍ-BENJAMÍ –> Va jugar a Cornellà el Barcelona Women’s Cup. Partits contra l’Atlètic Vilafranc, RCD Espanyol i CE Mercantil.

INFANTIL C –> L’equip de Toni Sánchez va quedar segon a la fase de grups del Torneig del Sant Joan Despí, quedant eliminats al només passar els primers.

INFANTIL E –> Tercer lloc en el Torneig del Besòs Barón de Viver.

ALEVÍ B –> Gran torneig de l’equip dirigit per Joan Salvador a Sant Cristóbal. Van passar de grup com a segons. En semifinals van empatar (0-0) davant el Sant Cugat resolent-se l’eliminatòria als penals amb derrota blava. En el tercer i quart lloc la Grama va guanyar 3-0 a l’equip amfitrió.

Campions Aleví C.

ALEVÍ C –> Els jugadors del Benjamí A 17/18 pugen de categoria i ho fan proclamant-se campions del Torneig del CF Bufalà jugant amb alevins ja experimentats.

Campions Aleví D.

ALEVÍ D –> Campions del Torneig del CF La Románica. Els alevins de Juan Carlos Espinosa van guanyar 3-7 al Cerdanyola i a la final van golejar els amfitrions 1-5.

BENJAMÍ A –> El nou benjamí, pujant des del C, va disputar el Torneig de la UE Sant Joan Despí. Dos empats i una derrota: 1-1 en el debut davant el Tecnofutbol, ​​0-6 davant el poderós Espanyol i 2-2 contra l’amfitrió.

BENJAMÍ D –> Els colomencs van acabar en un gran 4t lloc al Torneig 41è Vila Masnou.

BENJAMÍ E/G –> 4t classificats en el Torneig del CF La Románica. Van caure a la tanda de penals del partit pel tercer i quart lloc.

PREBENJAMÍ B –> Els petits van participar en el II Torneig Benèfic del CF Imperio.

ESCOLA A –> Es van proclamar campions del Triangular en guanyar 1-4 al Sant Joan Despí i 1-3 a l’EF Premier.

Escola A

[divider]

Antes de llegar a las vacaciones de verano nuestros equipos se empiezan a preparar de cara a la temporada 2018/19. Esta fin de semana hemos tenido amistosos y torneos:

CADET E –> Los jugadores del Infantil C 17/18 suben de categoría. En el Torneo jugado en el Municipal Can Anglada fueron eliminados en la fase de grupos. Cayeron por idéntico resultado (1-2) ante Jabac y San Cristóbal.

CADETE F –> El nuevo equipo de la FE Grama disputó el domingo el Torneo del Montcada con éxito al quedar subcampeón.

Infantil-Cadete –> Campeón del Torneo Sant Fost de Campsentelles

JUVENIL-CADETE A –> Subcampeonas del I Torneo Juvenil-Cadete CF Mollet UE.

ALEVÍN-BENJAMÍN –> Jugó en Cornellà el Barcelona Women’s Cup. Partidos contra el Atlétic Vilafranca, RCD Espanyol y CE Mercantil.

INFANTIL C –> El equipo de Toni Sánchez quedo segundo en la fase de grupos del Torneo del Sant Joan Despí, quedando eliminados al solamente pasar los primeros.

INFANTIL E –> Tercer puesto en el Torneo del Besòs Barón de Viver.

ALEVÍN B –> Gran torneo del equipo dirigido por Joan Salvador en Sant Cristóbal. Pasaron de grupo como segundos. En semifinales empataron (0-0) ante el Sant Cugat resolviéndose la eliminatoria en los penaltis con derrota azul. En el tercer y cuarto puesto la Grama ganó 3-0 al equipo anfitrión.

ALEVÍN C –> Los jugadores del Benjamín A 17/18 suben de categoría y lo hacen proclamándose campeones del Torneo del CF Bufalà jugando con alevines ya experimentados.

ALEVÍN D –> Campeones del Torneo del  CF La Románica. Los alevines de Juan Carlos Espinosa ganaron 3-7 al Cerdanyola y en la final golearon a los anfitriones 1-5.

BENJAMÍN A –> El nuevo benjamín, subiendo desde el C, disputó el Torneo de la UE Sant Joan Despí. Dos empates y una derrota: 1-1 en el debut ante el Tecnofutbol, 0-6 ante el poderoso Espanyol y 2-2 contra el anfitrión.

BENJAMÍ D –> Los colomenses terminaron en un gran 4º puesto en el Torneo del CD Masnou.

BENJAMÍN E/G –> 4º clasificados en el Torneo del CF La Románica. Cayeron en la tanda de penaltis del partido por el tercer y cuarto puesto.

PREBENJAMÍN B –> Los pequeños participaron en el II Torneo Benéfico del CF Imperio.

ESCUELA A –> Se proclamaron campeones del Triangular al ganar 1-4 al San Joan Despí y 1-3 a la EF Premier.