Quatre premiats a la 25ª edició Premis Campió

22/06/2018

El passat dimecres 20 de juny a la Sala Apolo de Barcelona es va celebrar l’edició 25 dels Premis Campió. Uns trofeus que reconeixen el treball realitzat per entrenadors, jugadors, porters, àrbitres i entitats del futbol català. Els trofeus són concedits pel programa «Marcador Catalunya» de Radio Marca Barcelona.

L’excel·lent temporada 2017/18 que ha realitzat la Fundació Esportiva Grama va tenir els seus merescuts guardons, amb fins a 4. Cristóbal León com a pitxitxi del Grup 1 de Primera Catalana, Toni Texeira com a millor porter de la categoria, José Antonio García Escribano com a millor entrenador del grup i Buba Jalow com a jugador destacat.

José Antonio Gª Escribano Millor Entrenador 1cat1.
El pare de Toni Texeira va recollir el premi de Millor Porter 1cat1 del seu fill.
Cristóbal León amb el premi de Màxim Golejador 1cat1.

El pasado miércoles 20 de junio en la Sala Apolo de Barcelona se celebró la edición 25 de los Premis Campió. Unos trofeos que reconocen el trabajo realizado por entrenadores, jugadores, porteros, arbitros y entidades del fútbol catalan. Los trofeos son concedidos por el programa «Marcador Catalunya» de Radio Marca Barcelona.

La excelente temporada 2017/18 que ha realizado la Fundació Esportiva Grama tuvo sus merecidos galardones con hasta 4: Cristóbal León como pichichi del Grupo 1 de Primera Catalana, Toni Texeira como mejor portero de la categoría, José Antonio García Escribano como mejor entrenador del grupo y Buba Jalow como jugador destacado.

FOTOS: Radio Marca Barcelona
Etiquetas: , , ,