Tercera jornada i segon partit dels Veterans al Municipal de la Grama que els va servir per aconseguir la primera victòria després de dos empats. La Fundació es va imposar 3-1 al CF Can Vidalet.

El partit va començar amb els jugadors locals molt concentrats i movent bé la pilota al mig camp. El bon joc va servir per avançar-se als 10 minuts amb gol de Juanlu. El Can Viladet, que acaba de pujar, va practicar un bon futbol i va aconseguir empatar sobre la meitat del primer temps.

El 1-1 expoleó als veterans de la Fundació que abans del descans van tornar a posar-se per davant amb el segon gol de Juanlu. A la segona part va començar amb l’equip rival pressionant la sortida de pilota de la Grama, el que va complicar la fluïdesa del joc, tot i així va seguir creant ocasions de perill i controlant el joc.

En el tram final de partit arribaria el gol de la tranquil·litat, el hat-trick de Juanlu. Des d’aquest moment els Veterans es van dedicar a controlar el joc i no van passar dificultats.

[divider]

Tercera jornada y segundo partido de los Veteranos en el Municipal de la Grama que les sirvió para conseguir la primera victoria después de dos empates. La Fundació se impuso 3-1 al CF Can Vidalet.

El partido comenzó con los jugadores locales muy concentrados y moviendo bien el balón en el medio campo. El buen juego sirvió para adelantarse a los 10 minutos con gol de Juanlu. El Can Viladet, recién ascendido, practicó un buen fútbol y consiguió empatar sobre la mitad del primer tiempo.

El 1-1 expoleó a los veteranos de la Fundació que antes del descanso volvieron a ponerse por delante con el segundo gol de Juanlu. En la segunda parte comenzó con el equipo rival presionando la salida de balón de la Grama, lo que complicó la fluidez del juego, aún así siguió creando ocasiones de peligro y controlando el juego.

En el tramo final de partido llegaría el gol de la tranquilidad, el hat-trick de Juanlu. Desde ese momento los Veteranos se dedicaron a controlar el juego y no pasaron apuros.

Por admin